Fortnite'tan 1 milyon dolar ödüllü Winter Royale Turnuvası!

Fortnite'tan 1 milyon dolar ödüllü Winter Royale Turnuvası!
Fortnite espor dünyasında genişlemeye devam ediyor ve Epic Games battle royale oyununda kimin en iyi olduğunu görmek için yeni bir turnuva başlattı.Fortnite Fall Skirmish'in ardından, Winter Royale Turnuvası bu ayın sonunda başlayacak...

Fortnite espor dünyasında genişlemeye devam ediyor ve Epic Games battle royale oyununda kimin en iyi olduğunu görmek için yeni bir turnuva başlattı.

Fortnite Fall Skirmish'in ardından, Winter Royale Turnuvası bu ayın sonunda başlayacak ve toplamda 1.000.000 $ değerinde ödül dağıtacak. Daha da iyisi, turnuva tüm oyunculara açık düzenlenecek. Artık oyuncular için Fortnite'taki yeteneklerini kanıtlama zamanı!

Turnuva aslında geçtiğimiz ay tanıtılan Çevrimiçi Turnuva sistemini test etmek için kullanılıyor. Ayrıca aynı sistemi kullanacak 2019 Fortnite Dünya Kupası'na hazırlanmaya da yardımcı oluyor.

Etkinlik sekmesindeki yeni "Mini Kupalar" farklı oyun içi ayarların geçerli olduğu çevrimiçi turnuvalar olacak. Bu turnuvalarda daha rekabetçi bir ortamda büyük oyun içi değişiklikler test edilecek ve rekabetçi sınırlı süreli modlar gibi düşünülebilir.

Fortnite Winter Royale iki aşamadan oluşacak

Test etkinlikleri iki aşamadan oluşacak: Winter Royale Elemeleri ve Winter Royale Finali. Fortnite Winter Royale Elemeleri sırasında herkesin kendini deneyerek yüksek puana ulaşmak için birden fazla şansı olacak. Etkinlik süresince en çok puan topladığınız maçın puanı dikkate alınacak.

Kuzey Amerika ve Avrupa bölgelerinde en iyi performansı gösteren ve turnuvaya katılmaya uygun olan oyuncular kendi bölgelerinden katıldıkları Winter Royale Finali'nde mücadele edecekler. Turnuva sadece Kuzey Amerika ve Avrupa bölgeleri ile sınırlandırılmış olsa da, Epic Games ileride diğer bölgelere özel Fortnite turnuvaları düzenlemeyi planlıyor.

  • WINTER ROYALE ELEMELERİ (HERKESE AÇIK): 24.11.2018 - 25.11.2018
  • KUZEY AMERİKA WINTER ROYALE FİNALİ: 11.12.2018 - 12.12.2018
  • AVRUPA WINTER ROYALE FİNALİ: 30.11.2018 - 01.12.2018

Maç Programına ve diğer çevrimiçi turnuvaların olduğu listeye oyun içi Etkinlikler sekmesinden bakabilirsiniz. Fortnite Winter Royale için ayrıntılı bilgiye Epic Games'in resmi açıklamasından erişebilirsiniz.

Fortnite v6.30 içerik güncellemesiyle oyuna sınırlı süreli Vahşi Batı Modu ve patlayıcı Dinamit eklendi.