Final Fantasy XIV'ün Halloween etkinliği başladı

Final Fantasy XIV'ün Halloween etkinliği başladı
Square-Enix, çevrimiçi RPG oyunu Final Fantasy XIV için yıllık "All Saints' Wake" Halloween etkinliğinin yayınlandığını açıkladı. En iyi kostümünüzü getirdiğinizden emin olun! Etkinlik 14 milyondan fazla oyuncuya eğlenceli...

Square-Enix, çevrimiçi RPG oyunu Final Fantasy XIV için yıllık "All Saints' Wake" Halloween etkinliğinin yayınlandığını açıkladı. En iyi kostümünüzü getirdiğinizden emin olun! Etkinlik 14 milyondan fazla oyuncuya eğlenceli içerikler sunacak.

Continental Circus Final Fantasy XIV'e dönüyor

Son birkaç yıldır Final Fantasy XIV oynuyorsanız, etkinliğin Continental Circus'un dönüşü anlamına geldiğini bilirsiniz. Bir kez daha Gridania'ya geldi, her zamanki numaralarını ve ikramlarını getirdi. Etrafınızdaki her yer, ürkütücü bir atmosfere büründü ve her yandan gezginler, Halloween için en iyi kostümlerini giydiler.

Elbette yeni etkinlik, kazanmanız için yeni öğeler demek. Pumpkin Pastry Platter, Pumpkin Pastry Pennants ve daha fazlası... Üstelik duvarlarınızı Familiar Pawprints kaplayabilirsiniz. Ayrıca  yeni minyonlar Little Ying ve Little Yang de oyuncuları bekliyor olacak.

Her şey göründüğü gibi olmayabilir. Sizi kızdıracak bazı kötü niyetli hileciler de var. Ancak korkmayın, çünkü Maceracılar Birliği durumla ilgileniyor. Etkinliğe katılmak için en az Seviye 15 olmanız ve "It's Probably Pirates" görevini tamamlamanız gerekiyor.

Henüz tamamlamadıysanız endişelenmeyin. Final Fantasy XIV Halloween Etkinliği, Ekim ayı sonuna kadar sürecek ve 1 Kasım 2018'de sona erecek.