Final Fantasy XIV, 20 Milyon Kayıtlı Oyuncuya Ulaştı

Final Fantasy XIV, 20 Milyon Kayıtlı Oyuncuya Ulaştı
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, 27 Ağustos'ta yedinci yıl dönümünü dolduracak. Popüler RPG, aradan geçen yılların ardından önemli bir dönüm noktasına ulaştı. Oyun şu anda 20 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya sahip.Bu...

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, 27 Ağustos'ta yedinci yıl dönümünü dolduracak. Popüler RPG, aradan geçen yılların ardından önemli bir dönüm noktasına ulaştı. Oyun şu anda 20 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya sahip.

Bu sayı, ücretsiz denemeleri ve süresi dolmuş abonelikleri de içerdiğinden, kaç tane aktif Final Fantasy XIV oyuncusu olduğunu söylemek zor. Reddit kullanıcısı rocketchatb, oyunun Haziran 2019'da 1 milyon eş zamanlı oyuncuya ulaştığını ortaya çıkardı ve kayıtlı hesapların hatrı sayılır bir kısmının hala oyunu oynadığı varsayılabilir.

Final Fantasy XIV'ün 5.3 yaması hakkında detaylar ortaya çıktı

Final Fantasy XIV, Reflections in Crystal

Square Enix, geçtiğimiz günlerde Final Fantasy XIV'ün uzun zamandır beklenen Reflections in Crystal adlı 5.3 yaması hakkında bilgiler içeren açıklamalar yaptı. Güncelleme daha önce koronavirüs salgını nedeniyle gecikmişti ve artık 11 Ağustos'ta yayınlanması planlanıyor.

Yama, hayranların uzun zamandır beklediği birkaç özellik getirecek, ancak özellikle yeni oyuncular için en heyecan verici olanı A Realm Reborn hikayesinin ve seviye sisteminin yenilenecek olması. Bu değişim, özellikle oyuna yeni gelenler için daha anlaşılabilir bir oyun deneyimi sunmayı amaçlıyor. Ayrıca tamamen yenilenen ücretsiz deneme sürümü artık 60. seviyeye kadar yükseltildi ve Final Fantasy XIV'ün Heavensward genişlemesini içeriyor.

Final Fantasy XIV, YoRHa: Final Apocalypse

Daha deneyimli Final Fantasy XIV oyuncuları, Shadowbringers hikayesinin son ayağı ve bir sonraki YoRHa: Final Apocalypse akını da dahil olmak üzere yeni 5.3 güncellemesinde birçok şey bulacaklar. Güncelleme NieR: Automata içeriklerini oyuna taşıyacak. Ayrıca yeni bir zindandan, yeni yaratık görevlerine, Ishgard Restoration projesinin üçüncü aşamasından A Realm Reborn'a New Game+ modunun dahil edilmesine kadar geniş bir yelpazede yenilikler getirecek.

Final Fantasy XIV güncellemesi için yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. Güncellemenin 11 Ağustos'ta geleceğini tekrar hatırlatalım.

Final Fantasy XIV - Reflections in Crystal fragmanı: