FIFA 19 yine komik ve akılalmaz hatalara sahne oldu!

FIFA 19 yine komik ve akılalmaz hatalara sahne oldu!
FIFA 19 yine bug'larla gündeme gelmeye devam ediyor ve oyun çıktığından beri, bir yandan komik, diğer yandan dramatik görüntülere sahne oldu.EA Sports'un futbol serisi, elbette hatalara yabancı değil. Maç boyunca birbiriyle temas...

FIFA 19 yine bug'larla gündeme gelmeye devam ediyor ve oyun çıktığından beri, bir yandan komik, diğer yandan dramatik görüntülere sahne oldu.

EA Sports'un futbol serisi, elbette hatalara yabancı değil. Maç boyunca birbiriyle temas eden birçok sanal nesne ile, olaylar bazen yanlışa sapabiliyor.

Ancak aşağıdaki videoda, reddit kullanıcısı rustoffee tarafından FIFA alt etiketine gönderilen video garip bir serbest vuruş organizasyonu sunuyor:

E-Sports ready from r/FIFA

FIFA 19 yine hatalarıyla başrolde

En baştan başlayalım. Neymar JR serbest vuruş kullanmak için topun başında. Buraya kadar her şey normal görünüyor. Değişen organizasyonla Real Madrid'li defans oyuncusu Marcelo topa tam hareketlenirken ekranda Pogba beliriyor ve ikili topa çarpıyor. Kaleye doğru giden top kalecinin üstüne gitse de usulca çizgiyi geçiyor. Ne baraj, ne de kaleci gole giden topa tepki vermiyor!

Dahası da var, top çizgiyi geçse de gol olmuyor! Neymar tekrar topa hareketlenerek baraja takılsa da sonunda sıyrılarak, gol çizgisini geçen topa bir daha vuruyor ve top bu sefer tam tersi istikamete giderek şaşkınlığımızı katlıyor. Daha sonra oyun kendine geliyor ve atak kalecinin topu almasıyla sona eriyor.

Tüm bunlar FIFA 19'un çevrimiçi modu FUT Şampiyonlar maçında oluyor. Video çok komik, ama eğer bu hata önemli bir Hafta Sonu Ligi maçında başıma gelseydi kolu sakince bırakıp konsolu kapatırdım.

FIFA 19 önceki oyunlara göre daha az hatalı hissettirse de, bug'lardan yine uzun metrajlı, eğlenceli videolar çıkacak gibi görünüyor... Göze çarpan diğer hatalarla devam edelim:

FIFA 19'da yine sıradan görünün bir gün ve üzerine gelen penaltı vuruşunu tutamayan kalecimiz..

During the penalty shootout, I was given a corner and scored... from r/FIFA

Belki de en ilginç olanı bu! Seri penaltı atışları sırasında kurtarılan topa verilen korner ve ardından gelen gol...

This is one of the worst things I've ever seen in FIFA. from r/FIFA

Direkten dönen topu kurtarmamakta ısrar eden bir kaleci daha!

FIFA 19 ile hatalar kaldığı yerden devam ediyor. Güler misiniz, ağlar mısınız...

FIFA 19 hakkında daha fazla haber ve içerik için bizi takip edin.