Fallout 76 için ilk beta tarihi açıklandı!

Fallout 76 için ilk beta tarihi açıklandı!
Fallout 76'nın ilk beta testinin tarihleri belli oldu! "Break-it Early Test Application" (B.E.T.A) belirli tarih aralıklarında, sadece oyunu ön sipariş edenlere açık olacak.İlk beta aşaması sadece Xbox One oyuncuları için geliyor. B.E.T.A....

Fallout 76'nın ilk beta testinin tarihleri belli oldu! "Break-it Early Test Application" (B.E.T.A) belirli tarih aralıklarında, sadece oyunu ön sipariş edenlere açık olacak.

İlk beta aşaması sadece Xbox One oyuncuları için geliyor. B.E.T.A. 24 Ekim Çarşamba günü TSİ 02.00'de başlayarak 06.00'a kadar sürecek. 30 Ekim'de ise PlayStation 4 ve PC oyuncuları için başlayacak ve sadece Fallout 76'yı ön sipariş veren oyuncular tarafından erişilebilecek.

Fallout 76 Beta saatleri Avrupa bölgesi için tartışmalı...

Oyun şu anda Xbox One'da ön yüklemeye hazır ve böylece oyuncular test aşamasından önce yükleyerek zaman kaybetmeyecekler. Test zamanları Avrupa'daki oyuncular için pek uygun olmasa da, umuyoruz ki sonraki betalarda bu duruma bir çözüm bulurlar.

Bu, Fallout 76 için düzenlenecek birkaç Xbox One testinden ilki olacak. Ancak diğerlerinin tarih bilgileri henüz açıklanmadı. PS4 oyuncuları 30 Ekim'e kadar betaya erişemeyecekler.

Bethesda'nın planına göre beta tam oyun deneyimi sunacak ve yapılan ilerleme oyun tamamen yayınlandıktan sonra aktarılacak.

Fallout 76'nın ilk 4 saatini heyecanla bekliyoruz. Ancak ne yazık ki oyunu oynamak için ertesi gün nasıl kalkacağımızı da düşünmemiz gerekiyor...