Tüm platformlarda Temmuz ayının en çok kazanan oyunları!

Tüm platformlarda Temmuz ayının en çok kazanan oyunları!
Pazar araştırma şirketiSuperDataverilerine göre, konsol, PC, mobil ve platformlarda Temmuz 2018'in en çok kazanan oyunları açıklandı.Fortnite konsollarda liderliği ele geçirdiFortnite konsollarda en çok kazanan oyun olmayı başardı. Oyunun...

Pazar araştırma şirketi

SuperData

verilerine göre, konsol, PC, mobil ve platformlarda Temmuz 2018'in en çok kazanan oyunları açıklandı.

Fortnite konsollarda liderliği ele geçirdi

Fortnite konsollarda en çok kazanan oyun olmayı başardı. Oyunun geliri haziran ayından beri sadece %2 arttı. Epic'in battle royale oyununun 5. sezonu, önümüzdeki ayın ortasında yayınlanacak olmasına rağmen, büyüme mütevazı görünüyor.

temmuz 2018 en çok kazanan oyunlar

No Man's Sky yayınlandığı tarihten itibaren en iyi ayını geçiriyor. No Man's Sky NEXT DLC'si ile birlikte ve Xbox One'da piyasaya sürüldükten sonra Temmuz ayında tüm platformlarda yaklaşık 24 milyon $'lık gelir elde etti.

Overwatch'ın gelirleri, sadık oyuncu kitlesine rağmen düşmeye devam ediyor. Tüm platformlarda ek içerik satışları, yıldan yıla ve Haziran'dan itibaren düzenli olarak düştü. Öte yandan, ücretsiz hafta sonu ve yeni kahramanın çıkışıyla aylık aktif kullanıcı sayısı arttı.

GTA V ise, GTA Online'a gelen "After Hours" güncellemesi formuna döndü. GTA Online bu yıl en yüksek kazançlı ayını geçiriyor ve Aralık 2017'de yakalanan zirvenin ardından en yüksek kazancını yakaladı.

Yükselen değer battle royale, son aylarda duruluyor görünüyor. Geçtiğimiz ay yapılan tahminlere göre battle royale oyunları 2019'da oyun geliştiricilerine 20 milyar dolar gelir sağlayacak.