Ejderhanı Nasıl Eğitirsin'in yeni oyunu 2019'da gelecek!

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin'in yeni oyunu 2019'da gelecek!
DreamWorks Animation'ın Ejderhanı Nasıl Eğitirsin animasyon serisini konu alan yeni oyunu açıklandı. Yeni oyun DreamWorks Dragons Dawn of New Riders, Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya animasyon filmi ile birlikte Şubat 2019'da...

DreamWorks Animation'ın Ejderhanı Nasıl Eğitirsin animasyon serisini konu alan yeni oyunu açıklandı. Yeni oyun DreamWorks Dragons Dawn of New Riders, Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya animasyon filmi ile birlikte Şubat 2019'da oyun dünyasındaki yerini alacak. Oyun, Açık Oyunlardan geliyor ve Evrensel Oyunlar tarafından yayınlanıyor. Outright Games tarafından geliştirilen oyun, Universal Games tarafından yayınlanacak.

DreamWorks Dragons Dawn of New Riders, Ejderhanı Nasıl Eğitirsin evreninden yepyeni bir hikaye sunacak. Scribbler ve Patch, hain emelleri için ejderhaları kontrol eden kötü Eir'i durdurmak için mücadele verecek.

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin serisinin PS4'e gelecek olan ilk oyunu DreamWorks Dragons Dawn of New Riders aşağıdaki özelliklerle tanıtıldı:


  • YENİ, ÖZGÜN BİR MACERA: Scribbler'ın kayıp anıları kurtarmasına yardım et ve onun eşsiz melez ejderhası Patch ile dostluk kur.
  • DESTANSI SAVAŞLAR: Güçlü yetenekleri açığa çıkarın ve korkunç düşmanlara korku salın.
  • YENİ DEVASA BÖLGELERİ KEŞFEDİN: Havenholme, Valka's Mountain ve Blood Briar Island gibi yeni bölgelerin yanı sıra tanıdık bölgelerde uçun.
  • BULMACALARI ÇÖZÜN: Engelleri geçmek için Scribbler ve ejderhası Patch arasında geçiş yap.

DreamWorks Dragons Dawn of New Riders, Ejderhanı Nasıl Eğitirsin evreni üzerine tasarlanan 2010 yılındaki How to Train Your Dragon'un ardından ilk oyun. Oyunun çıkış tarihi henüz açıklanmadı ancak PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için Şubat 2019'da gelmesi bekleniyor.