Dragon Ball Project Z 2019'u hedefliyor

Dragon Ball Project Z 2019'u hedefliyor
Dragon Ball FighterZ Dünya Turu finallerinde ses aktörleri Sean Schemmel ve Chris Sabat, Bandai Namco Entertainment'ın bir sonraki oyununu resmi olarak tanıtmak için sahneye çıktı. Geçici olarak Dragon Ball Project Z olarak adlandırılan...

Dragon Ball FighterZ Dünya Turu finallerinde ses aktörleri Sean Schemmel ve Chris Sabat, Bandai Namco Entertainment'ın bir sonraki oyununu resmi olarak tanıtmak için sahneye çıktı. Geçici olarak Dragon Ball Project Z olarak adlandırılan aksiyon RPG oyunu, Dragon Ball Z'deki olayları Goku'nun bakış açısından yeniden anlatacak dramatik bir yapım olacak. Ayrıca oyunda açık dünya bileşenleri de var gibi görünüyor.

Fragmanda CyberConnect2'nin de geliştirmeye dahil olduğunu gösteriliyor. Klasik "Cha-La Head Cha-La" müziğinin yeniden düzenlemesiyle sunulan tanıtım, Dragon Ball Project Z hakkında bilgi veriyor. İşte yeni oyundan ilk tanıtım:

Dragon Ball'un ilk yarısını atlıyor gibi gözüküyor, ancak en azından Frieza destanının çarpıcı zirvesini içeriyor. Fragman oyunun ara sahne montajlarından oluşuyor ve Dragon Ball Project Z henüz tamamen 3D olarak görünmüyor. Buradaki amaç, büyük ölçekli bir aksiyon RPG oyununa uygun olan kaynakları ve heyecanlı olaylar dizisini sunmak gibi görünüyor.

Fragmanın sonunda aksiyonda oyuna ilk bakışı görüyoruz. Ayrıca Goku'nun birkaç farklı ortamda yer aldığı oyun içi motorun bir görünümünü sunuyor. Goku, Dragon Ball dışındaki büyük, kapsamlı dünyada gezintiye çıkarken Kame House ve Capsule Corporation HQ'yu geçiyor. Bu, Dragon Ball Project Z'de açık dünya deneyimine referans olabilir, ancak kesin bir şey söylemek için henüz erken.

Dragon Ball Project Z için isim ve çıkış tarihi tam olarak belli değil. Ancak Bandai Namco 2019'da lansman hedeflediğini belirtti.