Diablo 3'ün The Darkening of Tristram etkinliği geri döndü

Diablo 3'ün The Darkening of Tristram etkinliği geri döndü
Geçmişe dönmek için yeni bir yıl daha. Diablo 3 oyuncuların geçmişe yolculuk yapmalarına izin veriyor. The Darkening of Tristram ilk Diablo'nun yıl dönümünü kutlamak için tasarlanmış bir etkinlik. Retro etkinlik başladı ve...

Geçmişe dönmek için yeni bir yıl daha. Diablo 3 oyuncuların geçmişe yolculuk yapmalarına izin veriyor. The Darkening of Tristram ilk Diablo'nun yıl dönümünü kutlamak için tasarlanmış bir etkinlik. Retro etkinlik başladı ve 31 Ocak 2019'a kadar sürecek.

The Darkening of Tristram ile tarikatçılar Diablo 3 haritasını ele geçirdiler. Onları durdurma arayışı oyuncuları eski Tristam'a, yani ilk Diablo'ya götüren bir portala sürükleyecek. 90'lara yolculuk yapmaya hazır olun.

Diablo 3 The Darkening of Tristram

Oyuncular ilk Diablo'yu oynarken Lord of Terror dahil olmak üzere, serinin ilk oyunundaki tüm boss'larla yüzleşecekler. Sınırlı süreli tüm etkinliklerde olduğu gibi, elde edilecek çok sayıda özel ganimet de var. Biçim değiştirme etkileri, başarılar, portreler, evcil hayvanlar ve daha birçok şey bulunabilecek. Etkinliğe öncülük, tarikatçıların ortaya çıkmaya başladığı 31 Aralık 2018'de başladı. Portal şimdi açık ve nostaljiyi kucaklamanıza izin veriyor. Daha fazlasına geliştiricinin etkinlik sayfasından erişebilirsiniz.

2018, Diablo için zorlu geçti ve umuyoruz ki 2019'da daha başarılı olurlar. Tartışmalara konu olan BlizzCon 2018'in ardından, Diablo 4 için beklentiler arttı. Ancak, Blizzard yeni yılın yeni bir Diablo oyunu getirmeyeceğine topluluğu alıştırmaya çalışıyor.

Maliyet azaltma söylentileri ve yönetimdeki sallantılar Blizzard'ta karışıklık yaratsa da köklü bir geliştirici olarak bu zor dönemleri atlatacaklardır.