Detroit: Become Human'ın satış rakamları 5 milyona ulaştı

Detroit: Become Human'ın satış rakamları 5 milyona ulaştı
Quantic Dream'in ses getiren oyunu Detroit: Become Human ilk olarak PlayStation 4'e özel olarak piyasaya sürülmüştü. Ancak geliştirici daha sonra sadece Sony'nin konsoluna özel oyunlar yapmayacağını açıklayarak oyunlarını Epic...

Quantic Dream'in ses getiren oyunu Detroit: Become Human ilk olarak PlayStation 4'e özel olarak piyasaya sürülmüştü. Ancak geliştirici daha sonra sadece Sony'nin konsoluna özel oyunlar yapmayacağını açıklayarak oyunlarını Epic Games Store ve Steam'e taşımıştı. Oyun, PC oyuncularıyla buluşmasının ardından etkileyici bir dönüm noktasına ulaştı.

Detroit: Become Human tüm platformlarda 5 milyon kopya satmayı başardı. Quantic Dream, satışlara dair rakamları en son Ekim 2019'da duyurmuştu ve oyun o zamanlar PlayStation 4'te 3.2 milyon satmıştı. Fütüristik macera oyunu daha sonra bu yılın Aralık 2019'da özel anlaşmayla Epic Games Store'da yayınlandı ve ardından geçtiğimiz Haziran ayında Steam'e geldi.

Detroit: Become Human, PS4'te başladığı yolculuğun ardından yeni kitlelere ulaştı

Detroit: Become Human PC

Detroit: Become Human ilk olarak Mayıs 2018'de PlayStation 4 için çıktı ve kısa bir süre içinde Quantic Dream'in en hızlı satan oyunu oldu.
Bu başarı, Fransa merkezli geliştirme stüdyosu için çok önemli bir değişikliğin başlangıcı oldu.

Quantic Dream 2019'un başlarında Çinli internet teknolojisi şirketi NetEase'den ciddi bir yatırım aldı. Bu destek, oyun geliştiricisinin daha fazla platforma açılmasını sağladı. Ardından geçtiğimiz yıl Beyond: Two Souls, Heavy Rain ve Detroit: Become Human, Epic Games Store aracılığıyla PC'ye geldi. Stüdyo, Sony ile bağlarını kopardıktan sonra bağımsız bir stüdyo olarak yoluna devam etti.

Detroit: Become Human

Detroit: Become Human, 2038 yılında insandan ayırt edilemeyen android'lerin her yerde karşımıza çıkabildiği bir dönemi konu alıyor. Birbirinden farklı üç android'i kontrol ederek, kaosun eşiğindeki bir dünyada robot devrimini deneyimliyorsunuz. Verdiğiniz her karar oyunun hikayenin farklı dallarını karşınıza çıkarıyor ve sizi farklı sonlara ulaştırıyor.

Geliştirici artık bundan sonrasında kendi projelerini yayınlamayı planlıyor. Quantic Dream'in geçmiş projelerini yeni platformlara taşımanın yanı sıra hangi projeler üzerinde çalıştığı bilinmiyor. Şirketin CEO'su David Cage, çok heyecan verici yeni projelerin yolda olduğunu belirtiyor.