Destiny 2 PC'de 18 Kasım'a kadar ücretsiz!

Destiny 2 PC'de 18 Kasım'a kadar ücretsiz!
Bungie, Destiny 2 lansmanının ilk yıl dönümünü kutlamak için Blizzard'ın Battle.net istemcisinden indirilebilecek PC versiyonunu ücretsiz yaptı.Bungie, Los Angeles'taki Blizzard BlizzCon etkinliğinin açılış törenindeki tanıtım...

Bungie, Destiny 2 lansmanının ilk yıl dönümünü kutlamak için Blizzard'ın Battle.net istemcisinden indirilebilecek PC versiyonunu ücretsiz yaptı.

Bungie, Los Angeles'taki Blizzard BlizzCon etkinliğinin açılış törenindeki tanıtım kampanyasında duyuru yaptı ve çıktığı günden itibaren Destiny 2'nin sürekli gelişimine işaret etti.

Oyun 18 Kasım'a kadar ücretsiz olacak ve bu süre zarfında indiren herkes süresiz olarak sahip olabilecekler.

Destiny 2 Gambit Modu için ücretsiz hafta sonu fırsatı

Bungie, ayrıca Forsaken genişlemesine özel olan Gambit Modu için yine ücretsiz bir deneme olacağını da açıkladı. 9-11 Kasım tarihleri arasında Gambit Modu konsol ve PC'deki tüm Destiny 2 oyuncularına ücretsiz olarak sunulacak.

Destiny 2 Gambit

Gambit, Destiny 2: Forsaken ile eklenen hibrit, rekabetçi, çok oyunculu yeni bir mod. Bu yeni modda dörder kişilik iki takım kendi arenasına giriyor ve her takım yapay zeka düşmanları yok etmek için birlikte çalışıyor. Ölen her kötü bir Mote düşürüyor ve takımın "bankasında" 75 Mote birikmesiyle bir boss doğuyor. Boss'u yenmek ise zaferi takıma getiriyor.

Ama bu sadece bir yarış değil. Mote’ları belirli miktarlarda bankaya bırakıyorsanız, rakibin arenasında Engelleyici (Blocker) olarak adlandırılan yeni bir düşman ortaya çıkıyor. Odak, o zaman Engelleyici'yi ortadan kaldırmak olmalı, çünkü var olduğu ve Mote yatırılamaz. Ayrıca Invasion portalları oyuncuların düşman topraklarına girerek bazı hasarlara yol açmasını sağlayabilir.

Destiny 2'yi henüz deneyimlememiş oyunculara bu fırsatı kaçırmamalarını öneririz.