Destiny 2 Gambit modu ücretsiz hafta sonuyla geri dönüyor!

Destiny 2 Gambit modu ücretsiz hafta sonuyla geri dönüyor!
Bungie, Destiny 2: Forsaken lansmanından önce, genişlemenin yeni kooperatif / rekabetçi hibrit oyun modu Gambit'in ücretsiz ön izlemesini oyuncular için ücretsiz sunmuştu. Geliştirici dün Gambit modu için yeniücretsiz haftasonu...

Bungie, Destiny 2: Forsaken lansmanından önce, genişlemenin yeni kooperatif / rekabetçi hibrit oyun modu Gambit'in ücretsiz ön izlemesini oyuncular için ücretsiz sunmuştu. Geliştirici dün Gambit modu için yeni

ücretsiz haftasonu duyurusunu

yaptı ve Forsaken'ı oynama şansı bulamayan bir Destiny 2 oyuncularına bir şans daha veriyor.

Destiny 2 Gambit ücretsiz hafta sonu ne zaman?

Ücretsiz hafta sonu 21 Eylül 2018 Cuma günü TSİ 20.00'da başlayacak ve 23 Eylül Pazar günü aynı saatte sona erecek. Bu süre zarfında, Gambit genişleme satın alımına bakılmaksızın, bağımsız olarak tüm Destiny 2 oyuncularına sunulacak.

Gambit'te, dörder kişilik iki takım kendi arenasına giriyor ve her takım yapay zeka düşmanları yok etmek için birlikte çalışıyor. Ölen her kötü adam bir Mote düşürüyor ve takımın "bankasında" 75 Mote birikmesiyle bir boss doğuyor. Boss'u yenmek ise zaferi takıma getiriyor.

Ama bu sadece bir yarış değil. Mote'ları belirli miktarlarda bankaya bırakıyorsanız, rakibin arenasında Engelleyici (Blocker) olarak adlandırılan yeni bir düşman ortaya çıkıyor. Odak, o zaman Engelleyici'yi ortadan kaldırmak olmalı, çünkü var olduğu ve Mote yatırılamaz. Ayrıca Invasion portalları oyuncuların düşman topraklarına girerek bazı hasarlara yol açmasını sağlayabilir.

Şu anda Destiny 2'yi PlayStation Plus ile ücretsiz olarak alabileceğinizi unutmayın. Genişlemenin yeni modunu hiçbir şey satın almak zorunda kalmadan denemek istiyorsanız, şimdi bunu yapmanın tam zamanı. Destiny 2 Forsaken ve Gambit hakkında daha fazla haber ve içerik için oyunun akışını takip edebilirsiniz.