Days Gone'a New Game Plus modu ve iki yeni zorluk seviyesi geldi

Days Gone'a New Game Plus modu ve iki yeni zorluk seviyesi geldi
Bend Studio geçtiğimiz hafta Days Gone için New Game Plus modu yayınlayacağını açıklamıştı. Beklenen gün geldi ve yeni mod bugün ücretsiz güncellemeyle oyuna dahil oldu. Ayrıca 1.50 sürümüyle kıyamet sonrası deneyime yepyeni...

Bend Studio geçtiğimiz hafta Days Gone için New Game Plus modu yayınlayacağını açıklamıştı. Beklenen gün geldi ve yeni mod bugün ücretsiz güncellemeyle oyuna dahil oldu. Ayrıca 1.50 sürümüyle kıyamet sonrası deneyime yepyeni bir mod, iki yeni zorluk seviyesi ve birkaç kupa daha eklendi. Days Gone'ın yeni güncellemesi, kapsamı kadar büyük ve yaklaşık 13 GB boyutunda.

New Game Plus moduyla Days Gone'ı büyük ölçüde bitiren oyuncular, yeni oyun açarak önceki kayıtlarından yükseltme ve öğelerle oynayabilecekler. Yani NERO güçlendiricileri, beceriler, Drifter Bike Yükseltmeleri ve başarıları yeni oyuna taşıyabilecekler. Ayrıca New Game Plus modunu açmak için oyunun ana hikayesini bütünüyle tamamlamış olmak gerekmiyor ancak oyuncuların sonuna kadar yaklaşmaları gerekiyor. Önceki bir kayıt dosyasını New Game Plus'a taşımak için oyuncuların yalnızca "I'm Never Giving Up" (Asla Pes Etmiyorum) bölümünü bitirmiş olmaları gerekiyor.

Days Gone ayrıca iki yeni zorluk modu Hard II ve Survival II aldı. Survival II üçüncü şahıs aksiyon oyununa lansmandan sonra eklenen Survival'ın daha zorlu versiyonu gibi görünüyor. Hayatta kalmayı ve düşmanları yenmeyi daha da zorlaştırıyor ve kullanıcı arayüzünde değişiklikler yapıyor. Survival II'nin New Game Plus'ta ne kadar zor olabileceğini tahmin bile edemiyoruz.

Son olarak New Game Plus modu Days Gone'a yeni kupalarla geldi. Güncellenen kupa listesine göre "One More Ride", "2 Days 2 Gone" ve "Logan's Shadow" kupaları oyuna dahil oldu. Kupalardan ilk ikisi New Game Plus moduyla ilgili. Ancak "Logan's Shadow" kupası ilginç bir şekilde 2007'de çıkan Syphon Filter: Logan's Shadow'a referans veriyor. Kupanın açıklamasına göre oyuncular Days Gone'ın New Game Plus modunda yeni gizemli bir silah kazanacak ve böylece iki Bend Studio oyunu bir noktada daha birleşecek.