Days Gone, 1.08 yamasıyla ilerleme ve ses sorunlarına odaklanıyor

Days Gone, 1.08 yamasıyla ilerleme ve ses sorunlarına odaklanıyor
Yeni Days Gone güncellemesi (1.08) yayınlandı ve birçok sorunu ele alıyor. Ele alınan sorunların başında, ilerlemeyle ilgili hatalar ve ses sorunları var. Oyunun reddit başlığındaki bir paylaşımda, geliştirici Bend Studio oyuncuların...

Yeni Days Gone güncellemesi (1.08) yayınlandı ve birçok sorunu ele alıyor. Ele alınan sorunların başında, ilerlemeyle ilgili hatalar ve ses sorunları var. Oyunun reddit başlığındaki bir paylaşımda, geliştirici Bend Studio oyuncuların Days Gone'ın yeni güncellemesinden tam olarak neler beklemeleri gerektiğini açıkladı.

Bend Studio ayrıca Days Gone için yayınladığı "yama sayısını düşürme" planlarını da açıkladı. Hedef artık her yamayı daha büyük sayıda özellik ve düzeltmeyle yayınlamak. Stüdyo ayrıca oyuncuları geri bildirimlerini paylaşmaya devam etmeye ve 1.08 güncellemesindeki diğer sorunları tartışmaya davet ediyor.

Days Gone'ın ilerleme ve ses sorunlarına odaklanan yeni 1.08 yamasından notlar:

İlerleme Düzeltmeleri

  • "I've Had Better Days." sinematiği tetikledikten sonra oyuncuların kayıt alamadıkları, hızlı seyahat edemedikleri veya duraklatamadıkları bir sorun giderildi.
  • Oyuncuların "Afraid of a Little Competition?"ın tamamlamasını engelleyen sorun giderildi. Oyuncuların, Bounty Collector Merchant'ın bulunduğu yere kadar ileri gitmeleri ve sinematiği tetiklemek için görev hedefine geri dönmeleri gerekebilir.
  • Oyuncuların "Searching For Lisa"yı tamamlayamama sorunu çözüldü. Etkilenen oyuncular artık Mission Complete ekranını görebilecek.

Genel Düzeltmeler

  • Akış ve performansta genel iyileştirmeler yapıldı.
  • Sinematikler sırasında ortaya çıkan ses desenkronizasyonu sorunu çözüldü.
  • Otomatik kaydetme işlevi artık bulut hesabınızda doğru sayıda kayıt oluşturacak.
  • Bu güncellemeyle var olan otomatik kayıt işlemlerinizi silmedik. Days Gone için otomatik kaydetme işlevini yönetmek için (AYARLAR)> [UYGULAMA KAYITLI VERİ YÖNETİMİ]> [OTOMATİK YÜKLEME] seçeneğine gidebilirsiniz.
  • En eski otomatik kayıt dosyasının üzerine yazmaya çalışırken oyun artık çökmeyecek.
  • Yama güncellemeleri artık Zorluk ayarlarınızı koruyor.
  • Çeşitli hatalar ve çökme sorunları çözüldü.

Days Gone lansmandan sonra güncelleme üzerine güncelleme aldı ve oyun yayınlanmadan önce ele alınmamış olan hataları düzeltmeye çalıştı. Oyunun karışık yorumlar almasının altında yatan sebep de bu olabilir. Dolayısıyla bu tarz durumlar yayıncıların oyunlarını hazır olmadan, erken çıkardığı konusunda tartışmalara yol açtı.

Days Gone şu anda PS4'e özel olarak sadece PlayStation platformunda oynanabiliyor.