Cyberpunk 2077 için ikinci Night City Wire yayını duyuruldu

Cyberpunk 2077 için ikinci Night City Wire yayını duyuruldu
CD Projekt RED, Haziran ayının sonlarında Cyberpunk 2077'den haberler ve güncellemeler sunan ilk Night City Wire canlı yayınını gerçekleştirmişti. Geliştirici, ikinci yayını önümüzdeki hafta yapmayı planlanıyor. Twitch üzerinden...

CD Projekt RED, Haziran ayının sonlarında Cyberpunk 2077'den haberler ve güncellemeler sunan ilk Night City Wire canlı yayınını gerçekleştirmişti. Geliştirici, ikinci yayını önümüzdeki hafta yapmayı planlanıyor. Twitch üzerinden gerçekleştirilecek yayında heyecanla beklenen aksiyon RPG oyunundan yeni bilgiler gelecek.

Stüdyo, Cyberpunk 2077 Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Night City Wire canlı yayınının 10 Ağustos Pazartesi günü TSİ 19:00'da Twitch üzerinden yapılacağını açıkladı. Etkinlikte Cyberpunk 2077'deki yaşam yolları, silahlar ve aksiyonu doruğa çıkaran bazı müzikler hakkında detaylar sunulacak.

Night City Wire, Cyberpunk 2077'nin yaşam yollarına odaklanacak

cyberpunk 2077

CD Projekt RED daha önce yaşam yollarının deneyimi bütünüyle nasıl etkileyeceğini paylaşmıştı. Oyuncuların ana karakter V için başlangıçta seçtiği yaşam yolu, diğer temel karakterlerle ilişkilerini ve hikayenin akışını önemli ölçüde değiştirecek. Öyle ki Cyberpunk 2077'yi ana görevleri tamamlamadan bitirebileceğiz. Ayrıca yaşam yolları, hikayeye tekrar oynanabilirlik sağlayacak. Night City Wire canlı yayınında bu önemli özellik hakkında daha somut bilgilerin ortaya çıkacağını bilmek güzel.

Haziran ayında gerçekleştirilen Night City Wire yayını da birçok yeni detayla doluydu. CD Projekt, özellikle Braindance mekaniğine ilk bakış sunan oynanış görüntülerini paylaşmıştı. Braindance, oyuncuların başka bir kişinin görme, dokunma, koku ve ses gibi duyusal deneyimlerini özel bir cihazla yaşamalarını sağlıyor. Ayrıca etkinlik sırasında Studio Trigger'ın 2022'de Netflix'e gelecek anime dizisi Cyberpunk Edgerunners hakkında bazı detaylar duyurulmuştu. Dizi hakkında ortaya çıkan tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Cyberpunk 2077, 19 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC'ye gelecek. Oyunu lansmanda satın alanlar, PS5 ve Xbox Series X geldiğinde yeni nesil sürüme ücretsiz yükseltme yapabilecek. CD Projekt RED'in fütüristik aksiyon macera RPG'sinden yeni haber ve güncellemeler geldikçe sizlere ulaştıracağız.