Cyberpunk 2077'nin duvarda koşma mekaniği kaldırıldı

Cyberpunk 2077'nin duvarda koşma mekaniği kaldırıldı
Cyberpunk 2077, CD Projekt Red tarafından yıllardır geliştiriliyor. Stüdyo kimi zaman oyuna ilgi çekici yenilikler eklerken, kimi zaman oyunun daha önce tanıtılan bazı özellikleri çıkarmak zorunda kalıyor. Cyberpunk 2077'den çıkarılan...

Cyberpunk 2077, CD Projekt Red tarafından yıllardır geliştiriliyor. Stüdyo kimi zaman oyuna ilgi çekici yenilikler eklerken, kimi zaman oyunun daha önce tanıtılan bazı özellikleri çıkarmak zorunda kalıyor. Cyberpunk 2077'den çıkarılan özelliklerden biri de duvarda koşma mekaniği oldu.

Cyberpunk 2077'nin Seviye Tasarımcısı Max Pears, GameReactor'a verdiği röportajda; CD Projekt RED'in "tasarımsal sebeplerden" ötürü duvarda koşma mekaniğini oyundan kaldırdığını söyledi. Pears, böyle bir özelliğin kaldırılmasının oynanışa etkisi sorulduğunda, "Ah, duvarda koşma. Bu, tasarımsal sebeplerden ötürü kaldırdığımız bir şey, ancak kesin olan şu ki, hareket etme konusunda hala çok fazla esneklik olacak." cevabını verdi.

Cyberpunk 2077 tüm platformlarda aynı deneyimi sunmaya odaklanıyor

Cyberpunk 2077

Duvarda koşma mekaniğinin kaldırılması muhtemelen şimdiki nesil konsolların donanım kısıtlamaları nedeniyle yapıldı. Çoğu yeni oyunda olduğu gibi, geliştiricilerin konsollarda yapabilecekleri sınırlı. CD Projekt Red, tüm platformlarda aynı deneyimi sağlamak için değişikliğe gitmiş olabilir. Stüdyo kısa bir süre önce Cyberpunk 2077'nin ertelendiğini duyurmuştu. Bu stüdyoya daha iyi bir deneyim sunabilmesi için zaman kazandıracak.

The Witcher geliştiricisinin merakla beklenen yeni RPG oyunu Cyberpunk 2077, 19 Kasım'da PS4, PC ve Xbox One'a gelecek. Oyunun PS4/Xbox One kopyasını alanlar, PS5/Xbox Series X sürümüne ücretsiz olarak erişebilecekler.