Crysis Remastered'ın çıkış tarihi, grafik iyileştirmeleri için ertelendi

Crysis Remastered'ın çıkış tarihi, grafik iyileştirmeleri için ertelendi
Crytek'in ilk kez 2007 yılında piyasaya sürerek büyük başarı yakaladığı Crysis serisinin ilk oyunu yenilenen sürümüyle PS4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch için geri dönecek. Crysis Remastered'ın oynanış fragmanıyla birlikte...

Crytek'in ilk kez 2007 yılında piyasaya sürerek büyük başarı yakaladığı Crysis serisinin ilk oyunu yenilenen sürümüyle PS4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch için geri dönecek. Crysis Remastered'ın oynanış fragmanıyla birlikte duyurulması bekleniyordu, ancak Crytek oyunun ertelendiğini duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde Crysis Remastered'ın Microsoft Store sayfasında, oyunun 23 Temmuz'da piyasaya sürüleceği ortaya çıkmıştı. Ne yazık ki, oyunun çıkış tarihinin gecikmesiyle birlikte oynanış fragmanı da ertelendi. Stüdyo, erteleme haberini Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Crysis Remastered'ın grafik kalitesi eleştiri toplamıştı

crysis remastered

Crysis Remastered'ın oynanış görüntülerini ve çıkış tarihini gösteren bir fragman YouTube'da sızdırılmıştı. Ancak görseller, hayranlar tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Oyunun grafikleri, 2007 yapımı orijinaline göre çok büyük değişiklikler sunmuyordu.

Crytek, Twitter'dan yaptığı duyuruda ekibin oyunu iyileştirmeye odaklandığını ve bu nedenle oyunun çıkış tarihinin ertelendiğini belirtti. Buna ek olarak, oyunun fragmanını ve ekran görüntülerini sızıntıların farkında olduğunu belirtti. Buna karşılık, stüdyo olumlu ve olumsuz tepkileri değerlendirdi. Crytek, şu anda geri bildirimler doğrultusunda oyun üzerindeki bir çok şey üzerinde çalıştığını söylüyor.

crysis remastered

Birinci şahıs bilim kurgu oyunu Crysis, ilk olarak 2017 yılında PC, PS3 ve Xbox 360 için piyasaya sürülmüştü. Oyun, o dönemde başarılı grafikleriyle PC'lerin gücünü test etmek isteyenler için bir standart haline gelmişti. Geliştiricilerin öncelikli hedefi oyunculara birinci şahıs nişancı serisinden beklenen yüksek kaliteli deneyimi Crysis Remastered ile yeniden sunabilmek.

Crytek, Crysis Remastered'ı oyuncularla olabildiğince erken buluşturmak istediklerini belirtirken, erteleme duyurusunda net bir tarih paylaşmadı. Yeni oyunla birlikte ilk kez bir Crysis oyunu Nintendo Switch platformuna gelmiş olacak.

Crysis Remastered'ın sızdırılan fragmanı: