Control'ün Alan Wake DLC'sinden oynanış görüntüleri gelecek

Control'ün Alan Wake DLC'sinden oynanış görüntüleri gelecek
Remedy Entertainment, Sony'nin dün gerçekleştirdiği State of Play canlı yayınında Control'ün AWE DLC'sinin 27 Ağustos'ta PlayStation 4'e geleceğini duyurdu. Geliştirici yayının ardından bugün sosyal medyada yaptığı paylaşımda,...

Remedy Entertainment, Sony'nin dün gerçekleştirdiği State of Play canlı yayınında Control'ün AWE DLC'sinin 27 Ağustos'ta PlayStation 4'e geleceğini duyurdu. Geliştirici yayının ardından bugün sosyal medyada yaptığı paylaşımda, Alan Wake genişlemesinin oynanış görüntülerini önümüzdeki hafta yayınlayacağını açıkladı.

Remedy son zamanlarda adından sıklıkla söz ettiriyor. Geliştirici, Control ve The Foundation DLC'sinin başarılı olmasının ardından Xbox Series X için CrossfireX üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı. Şimdi de sevilen oyunları Control için ikinci genişleme ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyorlar.

Control'ün Alan Wake DLC'si hakkında detaylar ortaya çıkacak

Control, Alan Wake DLC

Stüdyonun iletişim direktörü Thomas Puha, stüdyonun yazarı ve kreatif direktörü Sam Lake ve Control'ün yönetmeni Mikael Kasurinen ve topluluk yöneticisi Vida Starčević ile birlikte Remedy Twitch kanalında Alan Wake'i oyuna getirecek DLC'yi tanıtacağını duyurdu. Yeni genişlemeden oynanış görüntüleri 13 Ağustos TSİ 19:00'da yayınlanacak.

Control'un AWE genişlemesi hakkında çok az şey bilsek de; yeni fragmana, önceki tanıtımlara ve DLC'nin adına bakılırsa, Control ile aynı evrende olduğu onaylanan Alan Wake'in oyuna dahil olacağı söylenebilir. Alan Wake, Remedy'nin aynı adı taşıyan önceki oyununun baş kahramanıydı. Wake, o hikayede Bright Falls adlı küçük bir kasabanın doğaüstü bir şekilde ele geçirildiğini keşfeden gizemli bir romancıydı.

State of Play'de AWE genişlemesi için kısa bir teaser fragmanı yayınlandı, ancak detaylar perde arkasında kaldı. Alan Wake'in oyunun dünyasına ne şekilde dahil olacağını görmek ilginç olacak. PlayStation'ın düzenlediği State of Play canlı yayınında gösterilen diğer tüm oyunlara ve fragmanlara buradan göz atabilirsiniz.

Control'un ikinci genişlemesi AWE (Altered World Event), 27 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC'de yayınlanacak. Heyecanla beklenen Alan Wake DLC'sinden gelecek haber ve güncellemeler için takipte kalın.

Control'ün AWE genişlemesi için yayınlanan fragman: