Call of Duty: Modern Warfare'in soundtrack albümü yayınlandı

Call of Duty: Modern Warfare'in soundtrack albümü yayınlandı
Activision heyecanla beklenen Call of Duty: Modern Warfare'in müziklerinin popüler müzik servislerinde yayınlandığını duyurdu. Oyunun lansmanına 1 haftadan daha az bir süre kaldı ve oyunun müziklerini şimdiden Spotify ve Apple Music...

Activision heyecanla beklenen Call of Duty: Modern Warfare'in müziklerinin popüler müzik servislerinde yayınlandığını duyurdu. Oyunun lansmanına 1 haftadan daha az bir süre kaldı ve oyunun müziklerini şimdiden Spotify ve Apple Music üzerinden dinleyebilirsiniz.

Call of Duty: Modern Warfare'in 29 şarkıdan oluşan soundtrack albümü serinin önceki oyunlarıyla hemen hemen aynı çizgide. Bazı şarkılar sakin ve karamsar bir havaya sahip ve gizli görevdeki askeri operasyonların fırtına öncesi sessizliğini çağrıştırıyor. Şarkıların birçoğunda bölgedeki savaşın etkisini hissettiren ve oyunun ortamı göz önüne alındığında doğal gelen Orta Doğu esintileri içeriyor.

Call of Duty: Modern Warfare'in müzikleri Sarah Schachner tarafından bestelendi ve bu, üzerinde çalıştığı ilk Call of Duty oyunu değil. 2011 yılında Modern Warfare 3'ün müziklerine yardım etti ve sonrasında 2016'da Infinite Warfare ile geri döndü. Ayrıca Assassin's Creed serisinde de çalıştı ve 2014'te çıkan Unity'de ortak besteci rolüne geçmeden önce ve 2013'teki Black Flag'de ek müzikler yaptı. Ayrıca Assassin's Creed Origins'in tüm müziklerini besteledi.

Call of Duty: Modern Warfare soundtrack albümü yayınlansa da, oyunun çıkması için 25 Ekim 2019'a kadar sabretmeniz gerekecek.