Call of Duty Mobile'ın başarısı Modern Warfare'in önünü açabilir

Call of Duty Mobile'ın başarısı Modern Warfare'in önünü açabilir
Call of Duty Mobile nihayet ay başında Android ve iOS'ta yayınlandı ve kısa sürede büyük başarı elde etti. İlk iki günde 35 milyondan fazla indirme ve 2 milyon dolardan fazla gelir elde eden Call of Duty'nin oynaması ücretsiz mobil...

Call of Duty Mobile nihayet ay başında Android ve iOS'ta yayınlandı ve kısa sürede büyük başarı elde etti. İlk iki günde 35 milyondan fazla indirme ve 2 milyon dolardan fazla gelir elde eden Call of Duty'nin oynaması ücretsiz mobil sürümü dünya çapında yükselmeye devam ediyor.

Mobil sürümün başarısı 25 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC'ye gelecek Call of Duty: Modern Warfare'i de olumlu etkileyebilir. Sevilen seri yeniden tanımlandı ve büyük değişikliklerle geri dönmeye hazırlanıyor. Beta süreci Call of Duty tarihinin en başarılı dönemiydi ve Call of Duty Mobile pazar payıyla bunu daha ileriye taşıyabilir.

NPD Group analisti Mat Piscatella, Call of Duty: Modern Warfare'in 2019'da ABD'de en çok satan tam oyun olacağını öngörmüştü. Elbette bu uzak bir ihtimal değil. Ne de olsa Call of Duty her yeni oyunda üst sıralarda yer alıyor ve GTA gibi efsanelerle rekabet edebiliyor. Şüphesiz Call of Duty Mobile ve Modern Warfare ikilisi yılın en iddialı yapımları olarak büyük başarı yakalayacaktır.

Call of Duty Mobile global olarak tanınan bir markanın bilindik oyun mekaniklerini mobile taşımasıyla çok ses getirdi. Ücretsiz olarak sunulan oyun standart çok oyunculu modların yanı sıra Call of Duty donanımlarını, silahları, haritaları ve battle royale modunu içeriyor.

Call of Duty Mobile pazarda başarılı performansını sürdürürse sadece yeni Modern Warfare değil, sonraki Call of Duty oyunlarında da Activision için önemli bir kaynak olabilir.

Kaynak: Activision, Twitter