Call of Duty: Black Ops 4 Blackout modunu ücretsiz deneyebilirsiniz!

Call of Duty: Black Ops 4 Blackout modunu ücretsiz deneyebilirsiniz!
Battle Royale çılgınlığı 2018'de manşetlerden inmedi ve özellikle Fortnite yıl boyunca başarıdan başarıya koştu. Ardından bazı büyük markalar da bu furyaya latıldı ve Call of Duty: Black Ops 4 geçtiğimiz yıl kesinlikle...

Battle Royale çılgınlığı 2018'de manşetlerden inmedi ve özellikle Fortnite yıl boyunca başarıdan başarıya koştu. Ardından bazı büyük markalar da bu furyaya latıldı ve Call of Duty: Black Ops 4 geçtiğimiz yıl kesinlikle iyi bir sonuç aldı. Seri, battle royale moduyla ilk kez tanıştı ve hikaye modunun yerini alan Blackout lansman haftasında kazanılan 500 milyon dolarda önemli pay sahibi oldu.

Call of Duty: Black Ops 4'ün en ilgi çekici yanı olan Blackout modunu henüz oynamadıysanız sizin için harika bir haberimiz var. PlayStation 4, Xbox One ve PC oyuncuları Blackout'u 17 Ocak'tan (yarın) itibaren 1 hafta boyunca ücretsiz olarak deneyebilecekler. Ücretsiz deneme 24 Ocak 2019 tarihinde sona erecek ve bu, son Call of Duty oyununu henüz oynamamış olan oyuncular için harika bir fırsat. Seriye neredeyse her yıl yeni oyun eklendiği için, hayranların bazı oyunları kaçırmış olmaları muhtemel. İşte oyunun resmi Twitter hesabından paylaşılan duyuru:

Call of Duty'nin Battle Royale modu bildiğimiz ve sevdiğimiz tüm büyük ölçekli savaşları içeriyor. Treyarch oyuna yoğun destek veriyor ve sürekli olarak geliştiriyor. Seri köklerinden uzaklaştığı ve sürekli değişen pazar trendlerine adapte olduğu için herkese hitap etmesi zor. Hikaye modunun çıkarılmasının satışları olumsuz yönde etkileyeceği düşünülse de, öyle olmadığı kanıtlandı.

Call of Duty: Black Ops 4'ün başarısı, seride hikaye modu içeren oyunların sonu olabilir mi? Henüz bilemiyoruz. Bu sorunun cevabını öğrenene kadar ücretsiz Blackout modunu deneyip oynama fırsatını kaçırmayın.