Call of Duty: Black Ops 4 lansman haftasında 34 milyon saat izlendi!

Call of Duty: Black Ops 4 lansman haftasında 34 milyon saat izlendi!
Twitch yayın verilerini takip eden bir platform olan Gamoloco'ya göre, Call of Duty: Black Ops 4 lansman haftası boyunca 34 milyon saat izlendi. Bu rakam önceki oyunların görüntülenme istatistiklerinin oldukça üstünde.Verileri...

Twitch yayın verilerini takip eden bir platform olan Gamoloco'ya göre, Call of Duty: Black Ops 4 lansman haftası boyunca 34 milyon saat izlendi. Bu rakam önceki oyunların görüntülenme istatistiklerinin oldukça üstünde.

Verileri Twitter'da paylaşan Gamoloco bu zirveyi Call of Duty: Black Ops 4 ile seriye katılan battle royale modu Blackout'a bağladı.

Call of Duty: Black Ops 4 Blackout izlenme verileri

Call of Duty: Black Ops 4 her kesimde merak uyandırdı

Ancak bu sayı gerçekten Blackout'un başarısı mı? Tam olarak değil. Bu, sonraki Tweet'lerde açıklığa kavuşan bir konu ve diğer faktörlerin hem Twitch, hem de Activision'ın artan popülaritesini kapsayabileceği belirtiliyor. Ayrıca istatistikler arasında yayıncılara göre izlenme rakamları da yer alıyor.

Blackout ve Black Ops 4'ün bu kadar çok izlenmeye sahip olması sürpriz değil. Zira Battle Royale, şu anda en popüler yayın alanlarından biri. Oyuncu ve hayran tabanının dışındakiler bile Call of Duty markasının Battle royale modunun nasıl oynandığına meraklıydı.

Blackout için sürekli gelen güncellemelerle birlikte Treyarch ekibi mod ve hayranlar arasındaki bağı geliştirmek için çalışıyor.