Call of Duty: Black Ops 4'ün ölümcül silahına nerf geldi

Call of Duty: Black Ops 4'ün ölümcül silahına nerf geldi
Treyarch, Call of Duty: Black Ops 4 PC metasının en güçlü ve popüler silahına önemli nerfle cevap verdi.Call of Duty: Black Ops 4'ün Ekim ayında piyasaya sürülmesinden bu yana, konsol ve PC versiyonlarının farklı bir metaya...

Treyarch, Call of Duty: Black Ops 4 PC metasının en güçlü ve popüler silahına önemli nerfle cevap verdi.

Call of Duty: Black Ops 4'ün Ekim ayında piyasaya sürülmesinden bu yana, konsol ve PC versiyonlarının farklı bir metaya sahip olduğu açıklığa kavuştu. Yani PC'de popüler olan bazı silah ve taktikler konsolda popüler değil, ya da tam tersi.

Bu noktada, Saug 9mm'ye Operator Mode için bazı değişiklikler yapılıyor. SMG kombosu PC'de son derece güçlü olduğunu kanıtladı. Fare ve klavye, oyuncuların haritada rahatlıkla hareket etmesine ve hedefleri yüksek isabetle vurmasına izin veriyor. İşte Saug 9mm'nin Operator Mode PC'de ne kadar güçlü olabileceğini gösteren bir video:

Black Ops 4 PC ve konsol sürümleri farklı ele alınıyor

Hafta başında Treyarch Call of Duty: Black Ops 4'ün silah dengelemelerini içeren ilk büyük güncellemesini yayınladı, ama yama PC'ye özgü değişiklikler içermiyordu. Ancak PC oyuncuları endişelerini dile getirdi. Nihayet bu serzeniş PC'ye özel değişikliklere itti ve geliştirici ilk olarak Saug 9mm Operator Mode'u hedef aldı.

Treyarch reddit'teki yazısında"PC oyuncularımız için, PC ve konsol üzerindeki silah dengeleme durumu konusundaki karışıklığı ortadan kaldırmak istiyoruz" dedi.

Özel silah dengelemelerinin ilk aşaması, Saug 9mm Operator Mode, Koshka keskin nişancı tüfeği ve MOG-12 shotgun değişiklikleri ve daha fazlasıyla PC metasına güncelleme geliyor. Call of Duty: Black Ops 4'te Çiftli Saug 9mm son derece popüler ve bu platforma özel ayarlamaya ihtiyaç duyuyordu. Artık silahın atış yayılımı artırıldı ve isabetliliği azaltıldı. Ayrıca maksimum hasar uzaklığı da düşürüldü.

Ayrıca Call of Duty: Black Ops 4 PC'de oldukça kullanışsız bir silah olan Koshka keskin nişancı tüfeği de canlandırıldı. Tüfeğinin tek vuruşta öldürme bölgesi artık sadece kafa bölgesi değilüst gövdeye doğru artırıldı. Bu da Paladin ve Outlaw'da daha iyi rekabet sağlayacak.

Son olarak PC için MOG-12'nin Barrel Choke eklentisi de nerf yedi.

Sonuç olarak, Treyarch'ın Call of Duty: Black Ops 4 PC ve konsol sürümlerini farklı şekilde ele alması iyi bir şey. Her birinin kendi silah metasına sahip olması ve farklı dengelemelere ihtiyacı olduğunu kabul etmeleri başarılı bir hareket.

Call of Duty: Black Ops 4 hakkında daha fazla haber ve güncelleme için bizi takip edin.