Call of Duty: Black Ops 4'ün ilk büyük dengeleme yaması yayınlandı

Call of Duty: Black Ops 4'ün ilk büyük dengeleme yaması yayınlandı
Treyarch, Call of Duty: Black Ops 4 için ilk büyük çok oyunculu dengeleme yamasını yayınladı ve zırh büyük bir darbe aldı.Call of Duty: Black Ops 4 için her alanda dengelemeHem Blackout hem de çok oyunculu modda zırhlar...

Treyarch, Call of Duty: Black Ops 4 için ilk büyük çok oyunculu dengeleme yamasını yayınladı ve zırh büyük bir darbe aldı.

Call of Duty: Black Ops 4 için her alanda dengeleme

Hem Blackout hem de çok oyunculu modda zırhlar zayıflatıldı. Çok oyunculu modda zırh, kafa veya üst göğüs gibi hasar çarpanlarına sahip vücut bölgelerinden vurulduğunda amaçlanandan daha fazla koruyordu. Bu çoğunlukla keskin nişancı tüfekleri veya yüksek kalibre II silahları gibi gövde modifiyeli silahları etkiledi. Sorun artık düzeltildi.

Call of Duty: Black Ops 4'ün battle royale modu Blackout'ta da durum benzer. Artık zırh artık kafa veya üst göğüs gibi vücudun hasar çarpanları olan bölgelerine daha fazla hasarın geçmesine izin veriyor. Treyarch,örneğin; kafadan vuruşların, artık seviye 3 zırha karşı daha fazla hasar vereceğini belirtti. Mermileri sünger gibi emen zırhlar gerçekten zorlayıcıydı.

Blackout oyuncuları, güncellemenin ses tarafındaki değişikliklerini de beğeniyle karşılayacaklar. Treyarch, takım arkadaşlarının ayak seslerini düşman ayak seslerinden daha sessiz hale getirdi. Geliştirici daha iyi yönlendirme ve mesafe bilgisi vermek için tüm zırh türleri için ayak seslerini ayarladı. Ayrıca bazen ayak seslerinin duyulmamasına neden olan bir sorun da giderildi ve diğer tüm benzer hatalar ele alındı.

Treyarch, Call of Duty Black Ops 4'te silahların performansına da denge getirdi ve bazı önemli değişiklikler yaptı. Her iki sınıfı da etkinlik açısından daha yakın hale getirmek için SMG'ler güçlendirildi ve taaruz tüfekleri zayıflatıldı.

Uzmanlar da dengelendi ve Ajax'ın Balistik Kalkanı (sonunda) ile Recon'un Sensör Dart'ı için nerf geldi. Teammate Used Pack skor etkinliğini etkin bir şekilde scorestreak için kullanan Crash da nerflendi.

Son olarak Call of Duty: Black Ops 4 hayranlarının favori modu Gun Game çok oyunculu oyun listesine eklendi. Blackout'ta Solos için maksimum oyuncu sayısı 100'e çıktı ve yeniden doğma mantığı ve yerleşimi de harita boyunca ayarlandı.

r/Blackops4'te daha fazlasını bulabilirsiniz. Call of Duty: Black Ops4'ün geri bildirimlere dayanan yeni yaması ile yapılan değişiklikler amacına ulaşacaktır.

Call of Duty: Black Ops 4 hakkında tüm haber ve güncellemeler için bizi takip edin.