Call of Duty: Black Ops 4 ilk büyük güncellemesini aldı

Call of Duty: Black Ops 4 ilk büyük güncellemesini aldı
Treyarch, Call of Duty: Black Ops 4'ün çıkışından neredeyse 1 hafta sonra için ilk büyük güncellemesini yayınladı. Özellikle PS4'te oynuyorsanız oyuna yeni birçok yenilik ekledi.Yeni güncellemenin gelişiyle birlikte, PlayStation...

Treyarch, Call of Duty: Black Ops 4'ün çıkışından neredeyse 1 hafta sonra için ilk büyük güncellemesini yayınladı. Özellikle PS4'te oynuyorsanız oyuna yeni birçok yenilik ekledi.

Yeni güncellemenin gelişiyle birlikte, PlayStation 4 oyuncuları Black Ops 3'ten (tamamen farklı olsa da) dönen bir özellik olan Black Market'le, Calling Cards, kışkırtmalar, spreyler, silah çeşitleri ve yeni arayüzler gibi yeni kozmetik ürünler kazanabilecekler.

Call of Duty: Black Ops 4'te PS4'e özel erken erişim

Call of Duty Black Ops 4 Black Market

Aslında, Fortnite'ın Battle Pass sistemi gibi düşünülebilir, ancak ücretsiz (iki oyun arasındaki fiyat farkını da göz önünde bulundurmalısınız). Ne yazık ki, Sony ve Activision arasındaki anlaşma nedeniyle, Xbox One ve PC oyuncuları 26 Ekim 2018'e kadar Call of Duty: Black Ops 4'ün yeni Black Market içeriğine erişemeyecek.

Ayrıca oyun için tüm platformlarda değişiklikler ve hata düzeltmeleri yapıldı. Bunlar arasında Liderlik Tabloları da dahil olmak üzere Kontroller kategorisine sprint'in şarjör değiştirme seçeneğini iptal etmesi seçeneğinin eklenmesi ve Militia'daki yeniden canlanma noktalarında yapılan değişiklikler yer alıyor.

Blackout modunda Bölünmüş Ekran kararlılığı ile ilgili sorunlar ele alındı. Maksimum oyuncu ayak sesi sayısı aktifken düşürüldü ve eşya sesleri, aktifken artık daha uzak mesafelerden duyulabilecek.

Treyarch'ın büyük Call of Duty: Black Ops 4 güncellemesinin yama notlarına Reddit sayfasından ulaşabilirsiniz. Black Ops 4 hakkında daha fazla haber ve içeriğe buradan erişebilirsiniz.