Call of Duty: Black Ops 4 için 9.4 GB boyutunda dev yama!

Call of Duty: Black Ops 4 için 9.4 GB boyutunda dev yama!
Treyarch, Call of Duty: Black Ops 4'ün PlayStation 4 sürümüne gelenNuketown haritasıylabirlikte gelen önemli bir güncelleme yayınladı ve oyunun en can sıkıcı uzmanına nerf getirdi.PS4'te 9.4 GB büyüklüğünde olan ve istemciyi...

Treyarch, Call of Duty: Black Ops 4'ün PlayStation 4 sürümüne gelen

Nuketown haritasıyla

birlikte gelen önemli bir güncelleme yayınladı ve oyunun en can sıkıcı uzmanına nerf getirdi.

PS4'te 9.4 GB büyüklüğünde olan ve istemciyi 1.05 sürümüne getiren güncelleme, Call of Duty: Black Ops 4 için önemli değişiklikler yapıyor. Çökme problemlerinden muzdarip olan Zombies moduna teknik iyileştirmeler, uzmanlara ve silahlara denge değişiklikleri, harita geliştirmeleri ve eleştirilerin hedefi olan Black Market ilerlemesi hızlandırıldı.

Call of Duty: Black Ops 4'ün en etkili operatörüne nerf

Özellikle Call of Duty Black Ops 4'ün çok oyunculu modunda Ajax, sinir bozucu Balistik Kalkanını kaldırdığında daha kısa 9-Bang flaş etkisi ve düşük isabet ile zayıflatıldı. Ayrıca Ajax'ın 9-Bang ve kalkanına da bazı önlemler getirildi. (Taktiksel Maske artık 9-Bang'i etkili bir şekilde karşılıyor)

  • 9-Bang flaş etkisi süresi %25 oranında azaltıldı.
  • 9-Bang şimdi Taktik Maske ile daha etkili bir şekilde karşılanıyor.
  • Balistik Kalkanı kullanırken mermi saçılımı yüzde 25 oranında artırıldı.
  • Ajax, Balistik Kalkanı varken Sarsıntı Bombası tarafından vurulduğunda dönüş hızı artık düzgün bir şekilde yavaşlıyor.
  • Ajax'ın balistik kalkanla arkadan belirli açılardan vurulmasını engelleyebilecek bir sorun çözüldü.
  • 9-Bang'in 2. ve 3. kullanımı için üçüncü şahıs ses efekti eklendi.

Ajax'a gelen nerf uzman yeteneklerinin aşırı güçlü olduğunu düşünen Call of Duty: Black Ops 4 topluluğu tarafından olumlu karşılandı. Özellikle kalkanı, hızlı bir şekilde düşmanları tahrip edebilecek güçlü bir araç. İşte nerf gelmeden önce Ajax:

Blackout battle royale kanadında ise Bowie Knife oyuna eklendi. Ayrıca PlayStation 4 sürümünde Nuketown Island'a ek olarak zombiler ekledi.

Call of Duty: Black Ops 4 güncellemesi ayrıca tüm oyuncular için çok oyunculu ve Blackout'a Günlük Seviye Geçişi ekledi. Geçişi yapmak için Çok Oyunculuda bir maç veya Blackout'ta bir Ödül kazanmanız gerekiyor. Bunu Black Market'te günlük Bonus Seviye kullanarak günde bir kez yapabilir ve oyuncuların Contraband öğelerini daha hızlı kazanmasını sağlayabilirsiniz. Treyarch bu özelliğin oyunda kalıcı olduğunu söyledi.

Ayrıca PS4'te Blackjack's Shop, Black Market'e geldi. Bu, yeni özelleştirme öğeleri satın almanızı sağlıyor ve gelecek hafta PC ve Xbox One'a da yayınlanacak.

Yeniden doğma çok oyunculu mod ve haritalarda ayarlandı. Örneğin, Team Deathmatch'te Arsenal, Summit ve Payload için yeniden doğma dengelemeleri yapıldı. Lansmandan bu yana Call of Duty: Black Ops 4 çok oyunculu modu için yapılan eleştirmenlerilerden biri yeniden doğma noktalarıydı ve bazen düşmanın yanında doğabiliyordunuz.

İlginç bir şekilde, hafta başında Zombies modu için önemli bir sızıntı güncellemesi doğrulandı. Eski bir Treyarch geliştiricisi Reddit'te, Zombies paskalya yumurtalarına gelen içeriği ortaya çıkardı. Ayrıca Call of Duty: Black Ops 4'ün bir sonraki güncellemesinde Speed Cola fonksiyonunun geri döneceğinden bahsetti.

Sonuç olarak yeni güncelleme Ajax uzmanına nerf getirerek Call of Duty: Black Ops 4 oyuncularına iyi haberler verdi.

Call of Duty: Black Ops 4 hakkında gelecek haber ve güncellemelerden haberdar olmak için takipte kalın.