Bungie, Destiny 2 içeriklerini daha sık yayınlamak istiyor

Bungie, Destiny 2 içeriklerini daha sık yayınlamak istiyor
Bungie, Activision ile ayrılmasının ardından Destiny 2 için rotasını yeniden çizmeye çalışıyor ve güncellemeleri daha tutarlı sıklıkta sunmak istiyor. Destiny 2'nin bu yılın sonlarına doğru ücretsiz olacağı açıklanmıştı....

Bungie, Activision ile ayrılmasının ardından Destiny 2 için rotasını yeniden çizmeye çalışıyor ve güncellemeleri daha tutarlı sıklıkta sunmak istiyor. Destiny 2'nin bu yılın sonlarına doğru ücretsiz olacağı açıklanmıştı. Geliştirici bu kararın ardından genişlemeleri oyuncu tabanına nasıl yayınlamak istediğini yeniden değerlendiriyor.

Destiny 2'nin tamamen bağımsız olmasıyla birlikte Bungie'nin ilk hedeflerinden biri önceki sürüm genişletme modelini ortadan kaldırmaktı. Örneğin; oyuncular Shadowkeep genişlemesine erişebilmek için önceki tüm DLC'leri almak zorunda kalmak yerine direkt oynamaya başlayabilecekler. Destiny 2: New Light (ücretsiz versiyonun yeni adı) yayınlandığında, oyuna daha fazla Gardinyanın olasılığı çok yüksek. Geliştiriciler artık oyunu canlandırmak istiyor.

Bungie tasarımcısı Raylene Decker: "Eğer yeni bir oyuncuysanız, sizi şu anki sezonun güç seviyesi ile aynı ışık seviyesinden başlatmak istiyoruz." dedi. Yani oyuncular seviye bakımından en yukarda olmayı bekleyemeseler de, oyundan kopmayacak bir seviyede olacaklar.

Tüm bunlar Destiny 2 için kesinlikle iddialı yenilikler olsa da, proje lideri Scott Taylor bu zorlu yenilenme sürecinin çalışanların refahını tehlikeye atmasını istemiyor. Taylor, Bungie'deki herkesin gelecek için heyecanlı olduğunu ve en önemli şeyin ekibin dengesini bozmamak olduğunu vurguluyor. Geliştirici: "Ekibimizin mutlu, sağlıklı ve heyecanlı olması çok önemli." diyor. İnsanların çalışmaya geldiği her gün heyecanlı ve mutlu olmalarını istediğini belirterek; oyunculara daha fazla güncelleme sunarken, diğer yandan sağlıklı bir iş hayatı kurmak istiyor.

Destiny 2 için ufukta büyük yenilikler var. Yeni genişleme ve ücretsiz oynanabilir modele ek olarak, çapraz ilerleme konusunda da somut adımlar atıldı. Platformlar arası oyun içinse şu anda erken ancak Bungie bu fikirle de ilgileniyor. Sevilen serinin krizi atlatarak popülaritesini yeniden kazanma yolunda kararlı bir şekilde ilerlediğini görmek güzel. Gelecek yenilik ve güncellemelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Kaynak: VG247