Black Ops 4 yılın en çok beklenen oyunu anketinde ilk sırada!

Black Ops 4 yılın en çok beklenen oyunu anketinde ilk sırada!
Kısa bir süre önce yayınlanan Call of Duty: Black Ops 4 tatil sezonu için 2018'in en çok beklenen oyunlarından oluşan bir ankette zirvede yer aldı.UBS araştırması ABD, İngiltere, Almanya, Japonya ve Çin'de 18-44 yaş arası...

Kısa bir süre önce yayınlanan Call of Duty: Black Ops 4 tatil sezonu için 2018'in en çok beklenen oyunlarından oluşan bir ankette zirvede yer aldı.

UBS araştırması ABD, İngiltere, Almanya, Japonya ve Çin'de 18-44 yaş arası 5.000'den fazla tüketici üzerinde yapıldı. Anketin sonuçları, oyun endüstrisi için son derece umut vadeden bir yıl vadediyor.

Call of Duty: Black Ops 4 yılın en iyi çıkış yapan oyunları arasında

Ankete katılanların %6'sı, daha önce Black Ops 4'ü satın aldıklarını ya da ön sipariş ettiklerini, %34'ü de oyunu satın alma olasılıklarının yüksek olduğunu belirtiyor. Assassin's Creed Odyssey, %4'lük satın alma ya da ön sipariş oranıyla birlikte ve %33 satın alma olasılığı ile ikinci sırada yer alıyor. Rockstar'ın heyecanla beklenen oyunu Red Dead Redemption 2 ise %5 ön sipariş ve %31 oranında satın alma olasılığı ile üçüncü sırada.

Yılın en çok beklenen oyunları - Call of Duty Black Ops 4

Ankette yer alan ilk 12 oyun arasında; FIFA 19, Battlefield 5, Fallout 76, World of Warcraft: Battle for Azeroth, Destiny 2: Forsaken, The Division 2, Spyro Reignited Trilogy, NBA 2K19 ve Madden NFL 19 yer alıyor.

Call of Duty: Black Ops 4 lansman haftasındaki ilk üç gün içinde 500 milyon dolardan fazla gelir elde ettiği için sonuçlar çok da şaşırtıcı değil. Benzer bir şekilde, Assassin's Creed Odyssey bu jenerasyonun en çıkışlarından birini yaptı ve Madden NFL 19 Ağustos ayında ABD'de en çok satan oyun oldu.

Call of Duty: Black Ops 4 için yayınlanan ilk büyük güncellemenin getirdiği yenilikleri merak ediyorsanız buradan göz atabilirsiniz.