Batman sınırlı süre için Fortnite dünyasına misafir oluyor

Batman sınırlı süre için Fortnite dünyasına misafir oluyor
Fortnite adası semalarında Bat-Signal görüldü ve Gotham'ın süper kahramanıyla artık yardım çağrılarına yetişme sırası oyunculara geldi. Batman 80. yıl dönümünü kutluyor ve 6 Ekim'e kadar Fortnite'ta olacak.Fortnite'ın...

Fortnite adası semalarında Bat-Signal görüldü ve Gotham'ın süper kahramanıyla artık yardım çağrılarına yetişme sırası oyunculara geldi. Batman 80. yıl dönümünü kutluyor ve 6 Ekim'e kadar Fortnite'ta olacak.

Fortnite'ın 10.31 yaması yayınlandı ve Gotham Şehri'nin yanı sıra Batman Grapnel Gun ve Patlayıcı Batarang gibi ikonik silahlarla pelerinli kahramanın dünyasını oyuna taşıdı. Elbette güncellemenin en önemli yanlarından biri de kozmetikler. Oyuncular Batman Pelerinli Süvari Paketi'yle diğer Batman temalı kozmetiklere ek olarak, Batman Çizgi Roman Kıyafeti ve Kara Şövalye Filmi Kıyafeti'ne de erişebilecekler.

Batman Fortnite dünyasına gelirken yanında Catwoman'ı da getiriyor. 1 Ekim'e kadar Gotham Şehri Görevlerini tamamlanlar Catwing planörü de dahil birçok ücretsiz ödül kazanacaklar. İşte Fortnite 10.31 güncellemesinden önemli notlar:

Fortnite Battle Royale

Fortnite X Batman iş birliği Yırtık Bölgelerinden biri olan Eğik Eyalet'i Gotham Şehri'ne dönüştürdü. Bu bölgede oyuncular planörlerini sınırsız şekilde yeniden açabilecek. Ayrıca Gotham Şehri'nin yanı sıra Boğuk Park, Kaygan Koru, Perakende Pazarı ve Sıcak Santral'de de Son Fırtına Çemberleri olmayacak

Fortnite X Batman Grapple Gun Batarang

Fornite X Batman içeriğiyle birlikte oyuna dahil olan silahlar:

Batman Grapnel Gun

Eşsiz nadirlikte olan yeni silah yer ganimetlerinde, sandıklarda, mühimmat desteklerinde ve lamalarda bulunabiliyor. Batman Grapnel Gun 10 kancayla birlikte geliyor ve atılan kanca herhangi bir çevre nesnesine isabet ettiğinde silahı kullanan kişi havada kavis çizerek kancanın isabet ettiği yere doğru fırlıyor. Oyuncu havada uçabileceği en tepe noktaya ulaştığında Yarasanın Pelerini açılıyor. Yarasanın Pelerini, tıpkı planörlerde olduğu gibi uzak mesafeler kat etmek için kullanılabiliyor.

Patlayıcı Batarang

Patlayıcı Batarang de Eşsiz nadirlikte ve yer ganimetlerinde, sandıklarda, mühimmat desteklerinde ve lamalarda bulabilirsiniz. 5'li yığınlar halinde bulunan silah 10 taneye kadar biriktirilebiliyor. Tek kullanımlık eşya yana doğru kavis şeklinde fırlatılıyor ve kendiliğinden rakiplere doğru gidiyor. Rakibe belirli bir mesafeye kadar yaklaşınca da patlıyor.

Patlama Hasarı oyunculara 50 hasar, çevreye 200 hasar veriyor. Patlayıcı Batarang, çevredeki herhangi bir öğeye isabet ettiğinde oraya yapışıyor ve yakınlığa duyarlı bir mayın gibi çalışarak rakibiniz ona yaklaştığında patlıyor. Çevredeki herhangi bir öğeye isabet etmiş olan Patlayıcı Batarang fırlatan oyuncu veya o oyuncunun takım arkadaşları tarafından etkisiz hale getirilerek çantaya geri alınabiliyor.

Fortnite X Batman kostümleri

Batman Pelerinli Süvari Paketi kozmetik içerikler getiriyor. Batman Çizgi Roman Kıyafeti ve Kara Şövalye Filmi Kıyafeti 6 Ekim'e kadar dükkanda oyuncuları bekliyor olacak.

Ayrıca süper kahramanın 80. yıl dönümü kutlamaları boyunca mağazaya ezeli rakibi, kedi karakter Catwoman da uğrayacak.

Fortnite X Batman Catwoman

Oyuncular Fortnite'ta kahraman görevlerini 1 Ekim'e kadar tamamlayarak adayı tehlikeden kurtaracaklar. Gotham Şehri Görevlerini tamamladığınızda Catwing planörü de dahil birçok ücretsiz ödül kazanacaklar.

Fortnite X Batman Catwing planörü

Fortnite 10.31 güncellemesinin yama notlarına buradan erişebilirsiniz. Popüler battle royale oyunu için gelecek diğer haber ve güncellemeleri buradan takip edebilirsiniz.