Apex Legends sızıntıları yeni modlara ve karakterlere işaret ediyor

Apex Legends sızıntıları yeni modlara ve karakterlere işaret ediyor
Tıpkı Fortnite'ta olduğu gibi oyun dosyalarını araştırarak sızıntı kovalayan veri madencileri Apex Legends için de iş başında. Apex Legends dosyalarını araştıranlar yeni oyun modlarına, yeni karakterlere (Legends) ve hatta...

Tıpkı Fortnite'ta olduğu gibi oyun dosyalarını araştırarak sızıntı kovalayan veri madencileri Apex Legends için de iş başında. Apex Legends dosyalarını araştıranlar yeni oyun modlarına, yeni karakterlere (Legends) ve hatta bazı yeni kozmetik içeriklere çeşitli referanslar buldular. Elbette bunların Apex Legends'e geleceğinin garantisi yok. Çünkü bazıları oyun geliştirilirken rafa kaldırılan içeriğin kalıntıları olabilir, ancak yine de merak uyandıran yenilikleri bulmak eğlenceli.

@RealApexLeaks çok ilginç ve yeni bir moda referanslar buldu. Oyun içi dosyalarda Survival olarak adlandırılan mod, oyuncuları eğlendirecek ve kendilerine ait birkaç ifadeyle izleyici ve yorumcu olarak görev alacak oynanamayan karakterlere sahip görünüyor. Bu özel modun nasıl oynanacağı henüz belli değil, ancak diğer battle royale oyunlarında bulamayacağınız türden ilginç yenilikler sunacak gibi.

Survival moduyla ilgili olarak ayrıca bir yeniden oynatma sistemine de referanslar bulundu. Bu Call of Duty veya Titanfall'da görebileceğiniz basit bir kill replay sistemi gibi görünüyor. Apex Legends şu anda kill replay özelliği sunmuyor, ancak öldükten sonra kalan oyuncuları izlemekte özgürsünüz.

Apex Legends'e gelecek bir diğer mod Recruit olarak adlandırılıyor. Anlaşıldığı kadarıyla bu modda da canlandırılan oyuncuları takımınıza katabiliyorsunuz. Yani temel olarak oyuncuları takıma dahil ediyorsunuz gibi bir işleyişi var. Her takım 20 üyeden oluşuyor ve en fazla 3 takım olabiliyor. Hayatta kalan son takım kazanıyor.

Apex Legends respawn noktası

Modlardan bahsetmişken, @ApexUpdate'ten gelen bir diğer sızıntıya göre oyunun kodlarında solo ve duo seçeneklerinden de bahsediliyor. Apex Legends şu anda 3 oyunculu olarak oynanabiliyor, ancak solo ve duo oyuncuların öncelikli talepleri arasındaydı.

Respawn oyunun 1. yıl yol haritasını açıklarken yeni karakterler geleceğini belirtiyordu ve yeni sızıntılara göre o karakterlerden bazı yetenekler ortaya çıkmış olabilir. Yaklaşan en az 2 kahraman için girdiler bulundu. Bunlardan ilki olan Octane'ın bir tür enjeksiyon özelliği var gibi görünüyor, ancak ne tarz bir güçlendirme veya özellik sağladığı henüz bilinmiyor. Diğer karakterimiz Wattson ve onun yeteneği ise konuşlandırılabilir bir Tesla Tuzağı.

Son olarak Twitch Prime'a özel içerikler olacak. Açıklamadan, bunun yeni bir Pathfinder kostümü ve 5 Apex Paketi şeklinde olacağı anlaşılıyor.

Apex Legends için ilk büyük güncelleme Battle Pass'in başlamasıyla birlikte Mart ayı için planlanıyor. Daha fazla bilgi ortaya çıktıkça okuyucularımızı güncelleyeceğiz. Apex Legends'i hala oynamadıysanız incelememize göz atabilirsiniz.