Anthem'in ilk görevi yeni oynanış videosuyla gösterildi

Anthem'in ilk görevi yeni oynanış videosuyla gösterildi
Paris Oyun Haftası 2018'de BioWare, Anthem'i yeni oynanış videosuyla gösterdi. PGW sırasında gösterilen canlı yayında oyundan20 dakikalık bir kısımsergilendi. Storm Javelin'in perspektifinden oynanan oyun, Anthem'in ilk görevinden...

Paris Oyun Haftası 2018'de BioWare, Anthem'i yeni oynanış videosuyla gösterdi. PGW sırasında gösterilen canlı yayında oyundan

20 dakikalık bir kısım

sergilendi. Storm Javelin'in perspektifinden oynanan oyun, Anthem'in ilk görevinden içeriklerin yanı sıra Storm ve Interceptor Javelins için ultimate yetenekleri içeriyor.

Oynanış videosunu aşağıda izleyebilirsiniz:

The Lost Archanist adlı ilk görev oyuncuları Fort Tarsis'in koruyucu duvarlarının ötesine geçerek üretici (Arcanist) Matthias Sumner'ı bulmaları için görevlendirdi. Anlaşılan Matthias gibi Arcanistler oyunun dünyasında oldukça önemli. Bilim adamlarıyla ilgili gizemler, dünyayı araştırmak ve korumak için insanlık hakkında bilgi sahibi olmak üzerine kurulu.

Anthem önümüzdeki günlerde yeniden gösterilecek

Görüntüler alfa sürümünden olduğundan oyun grafiksel olarak en iyi performansını sunmuyor. Aynı şey Bioware'in yakın zamanda yapacağı tüm canlı yayınlar için de geçerli olacak. Yapımcı Mike Gamble kısa bir süre önce kendisi gibi yapımcı olan Ben Irving'le 1 Kasım 2018'de Anthem'in oynanışını yeniden yayınlayacağını açıkladı. Gamble Twitter'daki açıklamasında hangi yapıyı oynarsa oynasın, oyunun çökmemesini umuyor.

Gamble ve Irving'in, yayınlar sırasında daha fazlasını göstermek istiyor. Yayının ne zaman başlayacağı ise belirtilmedi.

BioWare'in geliştirdiği Anthem 22 Şubat 2019'da PlayStation 4, PC ve Xbox One platformlarına gelecek. Lansmandan önce 1 Şubat'ta demo versiyonu yayınlanacak.