Anthem Demo sorunlarıyla ilgili beklenen açıklama geldi

Anthem Demo sorunlarıyla ilgili beklenen açıklama geldi
Anthem VIP demosu, oyuncuların oyuna giremediklerini bildirmesiyle başarılı bir çıkış yapamadı. Electronic Arts da dahil olmak üzere birçoğu sunucuların aşırı yüklendiğine inanıyordu. Ardından EA sunucu kapasitesinin arttığını...

Anthem VIP demosu, oyuncuların oyuna giremediklerini bildirmesiyle başarılı bir çıkış yapamadı. Electronic Arts da dahil olmak üzere birçoğu sunucuların aşırı yüklendiğine inanıyordu. Ardından EA sunucu kapasitesinin arttığını açıkladı, ancak bununla ilgili olmayan konular var gibi görünüyor.

Oyuncular Anthem'e giriş yapamadıklarını bildirdikten kısa bir süre sonra EA, Twitter'da oturum açma sorunlarının tüm oyunlarını ve hizmetlerini etkilediğini doğruladı. BioWare Genel Müdürü Casey Hudson: "Sunucu kapasitesi sorunu olmadığı ortaya çıktı. Önceki ölçek testinde bulunmayan farklı bir sorun gibi görünüyor. Ekip üzerinde çalışıyor" açıklamasını yaptı.

EA dün gece durumun düzeldiğini ve birkaç geliştiriciyle birlikte ekiplerin sorunun giderilmesi için 24 saat çalıştıklarını belirtti. Ayrıca tespit edilen sorunları yayınladı:

  1. Oyunu başlatırken veya girişte sonsuz yükleme ekranları.
  2. Anthem yazısının geldiği ekranı geçememe.
  3. Bazı Xbox One oyuncuları Anthem VIP demosuna erişemiyor.
  4. Bazı oyuncular Anthem VIP demo arkadaş kodlarına erişememekte.

Yapımcı Mark Darrah, bazı oyuncular için çalıştığı görülen aşağıdaki geçici çözümü de sundu:

Bu bir düzeltme değil, AMA:
% 95 yüklemede takılıyorsanız
Oyundan çıkmayı ve yeniden başlatmayı deneyin. "Oyun sunucusu algılandı, yeniden katılmak ister misin?" sorusuna Evet deyin. Sorunu aşabilir.

Tekrar söylüyorum, bu bir düzeltme değil, ama geçirebilir.

Oyuncular Reddit üzerinden şikayetlerini belirterek uzatma talep etmeye başladı. Bir kullanıcı BioWare'in Discord'da oyuncuları oyuna sokmaya odaklandığını söyledi. Geliştirici: "Bu tür bir konu (demonun uzaması), sizi oynamaya başladıktan sonra gündeme gelir." dedi.

Anthem demo sürümü ve tarihleri hakkında tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.