Ancestors: The Humankind Odyssey, The Game Awards 2018'de tanıtılacak

Ancestors: The Humankind Odyssey, The Game Awards 2018'de tanıtılacak
Assassin's Creed'in yaratıcısından üçüncü şahıs açık dünya hayatta kalma oyunu olan Ancestors: The Humankind Odyssey, The Game Awards 2018'de olacak.Ancestors: The Humankind Odyssey ilk olarak E3 2015'te tanıtıldı ve ardından...

Assassin's Creed'in yaratıcısından üçüncü şahıs açık dünya hayatta kalma oyunu olan Ancestors: The Humankind Odyssey, The Game Awards 2018'de olacak.

Ancestors: The Humankind Odyssey ilk olarak E3 2015'te tanıtıldı ve ardından Reboot Develop 2017'de gösterildikten sonra The Game Awards'ta yeniden oyuncuların karşısına çıkacak. Oyun için: "10 milyon yıl önceden başlayarak; sert, acımasız ama yine de güzel Afrika topraklarında klanlarınızı ilerletmek için Keşfedin, Genişleyin ve Evrimleşin." tanımı yapıldı. Etkinliğin ardından yapılacak canlı yayında genişletilmiş bir oyun oturumu yapılacak. Duyuru, geliştirici Panache Digital Games'in Twitter hesabından yapıldı.

Panache, 2013 yılında Ubisoft'tan kovulan Assassin's Creed'in yaratıcısı Patrice Désilets tarafından kuruldu. Ancestors ilk olarak duyurulduktan sonra şiddet içermeyen bir deneyim olarak tanımlandı. Başlangıçta bölüm tabanlı bir proje olarak tanımlanmış olmasına rağmen, geçtiğimiz yıl çok bölümlü yapıya sahip olmayacağı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz yıl Panache'nin, Take-Two'nun yeni Private Division markasıyla yayınlayacağı bağımsız oyunlarda birlikte çalışacağı 5 stüdyodan biri olduğu açıklandı.

The Game Awards 2018'de Aslan Kral, Karayip Korsanları, çeşitli Christopher Nolan filmleri, Call of Duty ve çok daha fazla projede yaptığı çalışmalarla tanınan besteci Hans Zimmer performans sergileyecek. Etkinlik, 7 Aralık Cuma TSİ 04.30’da başlayacak. Merak edenler The Game Awards'ta 30 kategoride yarışacak adaylara göz atabilirler.

Ancestors: The Humankind Odyssey için gelecek güncellemelerden sizleri haberdar edeceğiz. Takipte kalın!