Overwatch ücretsiz hafta sonu fırsatını kaçırmayın!

Overwatch ücretsiz hafta sonu fırsatını kaçırmayın!
Blizzard'ın kahraman nişancısı Overwatch'ı henüz oynamadıysanız şimdi tam sırası. 29 Mayıs'a kadar oyunu istediğiniz platformda ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.Oyunu PC, PlayStation 4 veya Xbox One'da oynayacaksanız, 29 Mayıs...

Blizzard'ın kahraman nişancısı Overwatch'ı henüz oynamadıysanız şimdi tam sırası. 29 Mayıs'a kadar oyunu istediğiniz platformda ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Oyunu PC, PlayStation 4 veya Xbox One'da oynayacaksanız, 29 Mayıs 09.59 TSİ'ye kadar deneyebilirsiniz. PC oyuncuları Battle.net'i kurmak ve hesap oluşturmak zorunda kalacaklar. PlayStation 4'te oynayacaklar, buradan mağaza sayfasına erişerek ücretsiz hafta sonuna erişebilirler. Xbox One oyuncuları Xbox One Store'dan Origins Edition'ı, ardından ücretsiz denemeyi seçmeliler.

Standart versiyonu ve yeni Legendary Edition sürümünü satın alanlar ilerlemelerine kaldıkları yerden devam edebilirler. Yeni sürüm, 5 epik, 5 origin ve 5 efsanevi kostüm ile Blizzard’ın World of Warcraft, StarCraft II, Fırtına Heroları, Diablo III ve Hearthstone gibi diğer oyunlarından esinlenen içeriklerle geliyor.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde başlayan Yıl Dönümü etkinliği yeni ödüller ve oyuna yepyeni bir harita getiriyor. Etkinlik 11 Haziran'da sona erecek.