Yeni Overwatch güncellemesi oyunu yeniden yüklemeye zorlayacak

Yeni Overwatch güncellemesi oyunu yeniden yüklemeye zorlayacak
Blizzard bir sonraki büyük Overwatch yamasının oyunun tamamen yeniden kurulmasına zorlayacağı konusunda uyardı.Blizzard forumlarındaki bir gönderide çok oyunculu nişancı Overwatch için gelecek güncellemenin PC, PlayStation 4 ve...

Blizzard bir sonraki büyük Overwatch yamasının oyunun tamamen yeniden kurulmasına zorlayacağı konusunda uyardı.

Blizzard forumlarındaki bir gönderide çok oyunculu nişancı Overwatch için gelecek güncellemenin PC, PlayStation 4 ve Xbox One'teki oyun istemcisinde temel değişiklikler yapacağı açıklandı.

Blizzard: "Ortaya koyacağımız arka uç (backend) değişikliklerinin sayısı, mevcut içeriğin verimli bir şekilde yamalanamayacağı kadar önemli. Sonuç olarak, bir sonraki yama çıktığında, istemci bu değişiklikleri işlemek için kendisini tamamen yeniden yükleyecek." dedi.

Geliştirici, gelecek Overwatch güncellemesinin yükleme sürelerini iyileştiren ve diğer değişikliklerle birlikte PS4 versiyonunun sabit sürücü baskısını azaltan bir "remaster" yaması olduğunu söyledi.

Mayıs 2016'da oyun dünyasına yeni bir soluk getiren Overwatch bu günlerde diğer büyük nişancı oyunlara göre daha küçük boyutlarda (kurulum için yaklaşık 30GB'lık bir disk alanına ihtiyaç duyuyor), ancak yine de oyuna büyük bir içerik güncellemesi geleceğini duymak güzel.

Blizzard: "Bunun sınırlı bağlantılara sahip insanlar için ideal olmadığını biliyoruz. Bu yüzden bu duyuru yeni güncellemeye hazırlanmanıza yardımcı olacaktır." diyerek oyuncuları uyardı.

Güncellemenin tarihi ve yama notları ile ilgili henüz bilgi verilmedi.