Kooperatif nişancı oyunu Outriders'ın çıkış tarihi ertelendi

Kooperatif nişancı oyunu Outriders'ın çıkış tarihi ertelendi
Geliştirici People Can Fly ve yayıncı Square Enix Outriders'ın çıkış tarihini açıkladı. Kooperatif nişancı oyununun ilk olarak yeni nesil konsolların lansmanıyla birlikte gelmesi planlansa da, çıkış tarihi ertelendi. Outriders,...

Geliştirici People Can Fly ve yayıncı Square Enix Outriders'ın çıkış tarihini açıkladı. Kooperatif nişancı oyununun ilk olarak yeni nesil konsolların lansmanıyla birlikte gelmesi planlansa da, çıkış tarihi ertelendi. Outriders, 2 Şubat 2021'de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve PC platformları için piyasaya sürülecek. Geliştiriciler çıkış tarihi duyurusuyla birlikte yeni bir fragman da yayınladı.

Outriders'ın şimdiki nesil kopyasını satın alanlar, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S sürümlerine ücretsiz olarak erişebilecek. Bununla birlikte oyunun kutulu PS4 sürümünü satın alan oyuncuların, yükseltmeden yararlanabilmek için PS5'in disk sürücülü modeline sahip olmaları gerekecek.

Outsiders çapraz platform desteğiyle gelecek

Outriders, People Can Fly

Outriders tüm platformlarda çapraz platform desteğiyle gelecek. Square Enix External Studios Eş Başkanı Lee Singleton yaptığı açıklamada çıkış tarihindeki gecikmenin sebeplerinden birinin çapraz platform desteği olduğunu söyledi. Singleton, ayrıca geliştirme ekiplerinin elde ettiği ek süreyle oyunculara en iyi deneyimi sunacağını belirtti.

Square Enix ve People Can Fly, Outriders'ı ilk olarak E3 2019 etkinliği sırasında 2020 yaz ayları için duyurmuştu. Ancak oyun daha sonra yıl sonuna doğru ertelendi. Şimdi de PS5 ve Xbox Series X/S lansmanlarına yaklaşırken oyun bir kez daha ertelendi. Bu arada Outriders, People Can Fly'ın üzerinde çalıştığı tek oyun değil. Stüdyonun New York merkezli birimi çığır açacak yeni bir aksiyon-macera projesi üzerinde çalışıyor. Şu anda projeyle ilgili ayrıntılar perde arkasında olsa da, oyunun yeni nesil konsollara ve PC'ye geleceği biliniyor.

Outriders, 2 Şubat'ta PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S ve PC'ye gelecek. Oyunun çıkış tarihine eşlik eden yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. Gelecek haber ve duyurular için takipte kalın.

Outriders çıkış tarihi duyurusu: