Netflix'ten Splinter Cell anime dizisi geliyor

Netflix'ten Splinter Cell anime dizisi geliyor
Oyunlardan uyarlanan yapımları artık hem sinema hem de TV'de sıklıkla görmeye başladık. Netflix'in anime uyarlaması için yeni bir oyun serisine yatırım yaptığı bildiriliyor. John Wick yazarı Derek Kolstad, Splinter Cell anime...

Oyunlardan uyarlanan yapımları artık hem sinema hem de TV'de sıklıkla görmeye başladık. Netflix'in anime uyarlaması için yeni bir oyun serisine yatırım yaptığı bildiriliyor. John Wick yazarı Derek Kolstad, Splinter Cell anime dizisi üzerinde çalışacak.

İlk Splinter Cell oyunu, 2002 yılında piyasaya sürüldü ve oyuncular tarafından beğeni topladı. İlerleyen yıllar içinde 6 devam oyunu ve bir roman serisi geldi. Ayrıca serinin yıldızı Sam Fisher'ı Tom Hardy'nin canlandıracağı bir film projesi de vardı. Proje, ilk olarak 2012'de ortaya çıktı ancak şu anda etkin değil.

Splinter Cell için 16 bölümlük anime dizisi gelecek

Splinter Cell yeni oyun sızıntısı

Variety'ye yakın kaynaklar, Netflix'in iki sezona yayılmış 16 bölümlük bir anime dizisiyle karşımıza çıkacağını öne sürüyor. Popüler aksiyon serisi John Wick'in yazarı Derek Kolstad, dizide yazar ve baş yapımcı olarak görev alacak.

Splinter Cell oyunları, ABD Donanmasında özel kuvvetlerde görevliyken Ulusal Güvenlik Ajansı (NSA) tarafından, ajans içindeki gizemli Third Echelon bölümüne kabul edilen Sam Fisher'ın hikayesini konu alıyor. Splinter Cell markası, Tom Clancy'nin sahibi olduğu Rubicon firmasına ait ve şirket oyunların yapımı için Ubisoft'a lisans vermişti.

Yeni Splinter Cell

Sam Fisher'ın bir başka Splinter Cell oyunuyla döneceği iddiaları uzun süredir devam ediyor. 2013 yılının Ağustos ayında PS3, PC ve Xbox 360'ta piyasaya sürülen Splinter Cell: Blacklist'ten bu yana yeni oyun gelmedi. O zamandan beri, Tom Clancy serisi için sadece Ghost Recon ve The Division gibi seriler geliyor. Ubisoft'un şu anda Splinter Cell serisi için bir VR oyunu üzerinde çalıştığı konuşuluyor.

Netflix'in Splinter Cell anime dizisinin konusunun ne olduğu bilinmiyor. Belki de yıllar önce gündeme gelen filmin konusu anime dizisinde işlenebilir. Şu anda Netflix ve Ubisoft tarafından açıklama gelmedi.