Netflix'in Resident Evil dizisi, Wesker çocuklarını konu alacak

Netflix'in Resident Evil dizisi, Wesker çocuklarını konu alacak
Netflix'in Resident Evil dizisi üzerinde çalıştığı uzun süredir konuşuluyordu. Yayın devinin bu yılın başlarında diziyi varlığını onaylamasının ardından yeni bilgiler gelmeye başladı. Şirket, Wesker çocuklarının hikayeye...

Netflix'in Resident Evil dizisi üzerinde çalıştığı uzun süredir konuşuluyordu. Yayın devinin bu yılın başlarında diziyi varlığını onaylamasının ardından yeni bilgiler gelmeye başladı. Şirket, Wesker çocuklarının hikayeye dahil olacağı bir canlı aksiyon dizisi geliştirdiğini açıkladı.

W Projesi, gelişmiş bir insan ırkı geliştirmeyi amaçlayan ve Oswell E. Spencer'ın öncülüğünü yaptığı bir kalıtım projesiydi. Proje, ilk yöneticisi olan Dr. Wesker'ın adını aldı ve başarılı sonuçlar alınan tüm çocuk adaylara Wesker soyadı verildi. Bu nedenle, deneklere Wesker çocukları deniyor.

Netflix, Resident Evil dizisi hakkında yeni bilgiler sundu

Netflix, haberi resmi NX Twitter hesabı aracılığıyla duyurdu. Paylaşımda, "Wesker çocukları New Raccoon City'ye taşındıklarında, ortaya çıkardıkları sırlar her şeyin sonu olabilir. Capcom'un efsanevi hayatta kalma korku serisine dayanan yeni canlı aksiyon dizisi Resident Evil, Netflix'e geliyor." ifadeleri yer alıyor. Ayrıca ilk bölümün senaryo sayfası da gösteriliyor. Senaryo sayfası, dizinin Resident Evil adıyla gideceğini onaylıyor ve dizi ekibi hakkında bazı bilgileri içeriyor.

Netflix'in korku temalı yeni dizisinin yönetmenliğini Supernatural dizinin yazarı Andrew Dabb yapacak. Dabb, Bronwen Hughes'un (The Walking Dead) yöneteceği ilk bölüm 'Welcome to New Raccoon City'yi de kaleme aldı. Hughes ayrıca ikinci bölümü de yönetecek. Dizinin ilk sezonunun 1'er saat uzunluğundaki 8 bölümden oluşacağı da bildirildi.

Daha önce ortaya çıkan raporlarda, dizinin yapımcılığını Resident Evil filmlerinin arkasındaki Alman yapım şirketi Constantin Film'in üstleneceği iddia edildi. Netflix, yaptığı paylaşımda şirketin de ismine yer verdi. Capcom'un popüler korku serisinden uyarlanan dizi hakkındaki detayları sizlere bildirmeye devam edeceğiz.