Netflix, Dragon's Dogma anime dizisinin yayın tarihini açıkladı

Netflix, Dragon's Dogma anime dizisinin yayın tarihini açıkladı
Netflix, geçetiğimiz yıl Dragon's Dogma animesi üzerinde çalıştığını açıklamıştı. O zamandan bu yana dizi hakkında birçok ayrıntı ortaya çıktı. Yayın devi artık Dragon's Dogma'nın ekranlara geleceği tarihi, tanıtım...

Netflix, geçetiğimiz yıl Dragon's Dogma animesi üzerinde çalıştığını açıklamıştı. O zamandan bu yana dizi hakkında birçok ayrıntı ortaya çıktı. Yayın devi artık Dragon's Dogma'nın ekranlara geleceği tarihi, tanıtım görseliyle birlikte duyurdu.

Netflix'in yeni anime dizisi Dragon's Dogma, 17 Eylül'de izleyicilerle buluşacak. Yayıncı, Capcom'un popüler aksiyon RPG oyun serisini ekranlara getirmek için Japon animasyon stüdyosu Sublimation ile birlikte çalışıyor. Netflix'in sosyal medya hesaplarından biri olan NX, Dragon's Dogma'nın yayın tarihini aşağıdaki tanıtım görseliyle birlikte paylaştı.

Dragon's Dogma, Netflix ekranlarına geliyor:

Dragon's Dogma, Netflix

Dragon's Dogma'nın Netflix uyarlaması, savaş sırasında kalbini çalan ejderhadan intikam almak isteyen Ethan'ın hikayesini konu alacak. Ethan, karısını ve doğmamış çocuğunu katleden, kalbini çıkarıp alan Ejderha'yı alt etmek için "Arisen" olarak işe koyulacak. Ancak iblislerle savaştıkça insanlığından daha da uzaklaşacak. Ejderhanın saldırısından sağ kurtulan Arisen, aynı zamanda yaklaşmakta olan kıyameti durdurmak için son umut olacak.

Capcom, Dragon's Dogma'yı ilk olarak 2012'de PS3 ve Xbox 360 için piyasaya sürdü. Oyun ardından PS4, Nintendo Switch, PC ve Xbox One platformlarına da ulaştı. Hayranlar yıllarca devam oyununu sabırla beklediler. Yönetmen Hideaki Itsuno'ya bir zamanlar Dragon's Dogma 2 teklif edilse de, o önce Devil May Cry 5 üzerinde çalışmayı seçti. Devam oyununun gelip gelmeyeceği bile bilinmiyor ancak Netflix dizisi, Capcom'un yeni bir oyun üzerinde çalıştığına işaret ediyor olabilir.

Netflix, Dragon's Dogma animesi için yukarıdaki görüntü dışında daha fazla ayrıntı paylaşmadı. Anime dizisi, yaklaşık 2 ay sonra izleyicilerle buluşacak ve yakında bir fragmanla karşımıza çıkabilir.