Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, Amazon'da göründü

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, Amazon'da göründü
Need for Speed: Hot Pursuit, 2010 yılında piyasaya sürülmüş ve oyuncuların beğenisini toplamıştı. Popüler yarış serisinin sevilen oyunu, önümüzdeki aylarda yenilenen sürümüyle geri dönmeye hazırlanıyor. Need for Speed:...

Need for Speed: Hot Pursuit, 2010 yılında piyasaya sürülmüş ve oyuncuların beğenisini toplamıştı. Popüler yarış serisinin sevilen oyunu, önümüzdeki aylarda yenilenen sürümüyle geri dönmeye hazırlanıyor. Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, Amazon'da ortaya çıktı.

Oyunun remaster sürümü, Amazon İngiltere web sitesinde göründükten kısa bir süre sonra kaldırıldı. Ancak yakalanan ekran görüntüleri ve önbelleğe alınmış sayfalar, Need for Speed: Hot Pursuit'in şimdiki nesil donanımlar için yenilenen sürümünü çıkış tarihi ve fiyatıyla birlikte açığa çıkardı.

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered'ın çıkış tarihi ve fiyatı listelendi

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, Amazon İngiltere sayfasında 34.99 sterlin (yaklaşık 337 TL) olarak fiyatlandırdı ve çıkış tarihi 13 Kasım olarak listeledi. Yenilenen oyunun yalnızca Xbox One ve Nintendo Switch sürümleri listelendi ancak sadece bu iki platforma özel olarak piyasaya sürülmesi pek olası değil. Muhtemelen PS4 ve PC sürümleri de beraberinde gelecek. Görünüşe göre Amazon, sayfaları yanlışlıkla erken yayınladı ve kısa süre sonra hatasından döndü.

Haziran ayındaki raporlar, Electronic Arts'ın Nintendo Switch için Hot Pursuit remaster sürümü üzerinde çalıştığını öne sürüyordu. Yeni sızıntıyla birlikte oyunun şimdiki nesil platformlara geleceği de doğrulanmış oldu. EA, söylentiler hakkında açıklama yapmadı ancak remaster'ı, orijinal oyun üzerinde çalışan Criterion Games'in geliştirdiği biliniyor.

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

Need For Speed: Hot Pursuit, 2010 yılında PlayStation 3, Xbox 360 ve PC platformları için çıkış yaptı. Need for Speed III: Hot Pursuit (1998) ve Hot Pursuit 2 (2002) oyunlarını temel alarak seriyi köklerine geri götürdü. Oyun, şu anda PS3 için 89/100 gibi etkileyici bir Metacritic puanına sahip.

Yeniden Criterion Games tarafından geliştirilen Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, yıl sonuna doğru oyuncularla buluşacak. Oyunun çıkış tarihi, PS5 ve Xbox Series X'e de gelip gelmeyeceği konusunda merak uyandırıyor. Yaklaşık 10 yıl önce hayatımıza giren yarış efsanesinin geri dönüşü sizi heyecanlandırdı mı? Fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.