Naughty Dog, The Last of Us Günü sürprizlerini açıkladı

Naughty Dog, The Last of Us Günü sürprizlerini açıkladı
Her yıl 26 Eylül'de kutlanan Salgın Günü, yarından itibaren The Last of Us Günü olarak kutlanacak. Naughty Dog, bu özel günü yeni içerikler ve ürünlerle kutlamayı planlıyor. Geliştirici, The Last of Us hayranlarını bekleyen...

Her yıl 26 Eylül'de kutlanan Salgın Günü, yarından itibaren The Last of Us Günü olarak kutlanacak. Naughty Dog, bu özel günü yeni içerikler ve ürünlerle kutlamayı planlıyor. Geliştirici, The Last of Us hayranlarını bekleyen sürprizleri web sitesinden duyurdu. Sınırlı sürüm koleksiyon ürünleri, dijital içerikler, soundtrack parçalarını içeren bir plak, poster ve daha fazlası geliyor.

The Last of Us Günü yarın kutlanacak olsa da Naughty Dog, bugünden ücretsiz bir PS4 Dinamik Teması yayınladı. Kumsal Teması, oyunculara The Last of Us Part II'yi bitirdikten sonra açtıkları son ana menü ekranını konsollarına taşıma fırsatı sunuyor. Dinamik tema, kumsal manzarasını, dalga sesleriyle bir araya getiriyor. The Last of Us Part II Kumsal Teması'nı PlayStation Store'dan indirebilirsiniz.

The Last of Us Part II Kumsal Teması:

Sürprizler arasında Mondo iş birliğiyle piyasaya sürülecek TLoU Part II 2XLP soundtrack plağı da var. Plakta albüm resmini de tasarlayan illüstratör Tula Lotay imzalı iki poster yer alacak. Naughty Dog'a göre plaklar tükenene kadar satışta olacak, ancak posterler yalnızca ön sipariş edenlere gönderilecek. Plakların ön siparişleri yarın Mondo'nun web sitesinde başlayacak ve 30 Eylül'de sona erecek.

The Last of Us heykelleri ve figürleri satışa sunulacak

The Last of Us Ellie heykel

Naughty Dogs ve Gaming Heads, yeni 16 inçlik Ellie heykellerini hayranlara sunacak. Heykellerin üç farklı versiyonu var. Temel versiyonda Ellie palasını kullanıyor. Stealth Edition'da palayı yayla değiştirmeyi sağlayan çıkarılabilir kollar var. Bu versiyon aynı zamanda Ellie'nin ifadesini değiştirebilmek için çıkarılabilir kafa parçası da içeriyor. Son olarak, Hunter Edition, özel bir boya kaplaması dışında Stealth Edition ile aynı. Figürlerin her biri bugün ön siparişe açıldı.

Heykellerin yanı sıra Mamegyorai Collectibles'tan iki figür daha yolda. Bunlar Masato Ohata tarafından tasarlanan Joel ve Ellie'nin 1/9 ölçekli figürleri. Figürleri alanlar onları ayrı ayrı veya birleştirilmiş olarak sergileyebilecek. Mamegyorai, figürleri ön siparişe açtı ve Mart 2021'de sahiplerine gönderecek.

The Last of Us kutu oyunu geliştiriliyor

CMON'un, The Last of Us kutu oyunu geliştirdiği de duyuruldu. Ancak oyun hakkında herhangi bir ayrıntı sunulmadı. Tüm bunların yanı sıra bir Fotoğraf Modu Yarışması, bir Abby cosplay rehberi ve TLoU Remastered, Left Behind ve eklentilerde indirimler de var. Ayrıca PlayStation Gear Store'da Joel Funko POP figürü, tişört ve kupa gibi yeni ürünler sunuyor. TLoU Part II Taylor 314ce gitarı ve GS Mini gitar da sadece bir günlüğüne PS Gear Store'a geri döndü.

The Last of Us Gününüz kutlu olsun. Bu sürprizlerden bazıları ülkemize gelmeyecek ancak cüzdanına güvenenler figürleri satışa sunulduğu sitelerden sipariş verebilir. Ayrıca ücretsiz Kumsal Temasını konsollarınıza yükleyebilirsiniz.