Mortal Kombat filminin Shang Tsung ve Scorpion aktörleri belli oldu

Mortal Kombat filminin Shang Tsung ve Scorpion aktörleri belli oldu
New Line Cinema büyümekte olan Mortal Kombat oyuncu kadrosuna iki aktör daha ekledi. Marco Polo'nun yıldızı Chin Han yeniden uyarlanan filmde Shang Tsung rolünü oynayacak. Westworld'ten tanıdığımız Hiroyuki Sanada, Joe Taslim'in...

New Line Cinema büyümekte olan Mortal Kombat oyuncu kadrosuna iki aktör daha ekledi. Marco Polo'nun yıldızı Chin Han yeniden uyarlanan filmde Shang Tsung rolünü oynayacak. Westworld'ten tanıdığımız Hiroyuki Sanada, Joe Taslim'in canlandıracağı Sub-Zero'nun karşısında Scorpion olarak yer alacak.

Han ve Sanada daha önce açıklanan Joe Taslim (Sub-Zero), Mechad Brooks (Jax), Ludi Lun (Liu Kang) ve Sisi Stringer (Mileena), Jessica McNamee (Sonya Blade) ve Josh Lawson'a (Kano) katılacaklar. Thor serisinden tanıdığımız Tadanobu Asano, Mortal Kombat'ın ikonik dövüşçüsü Thunder God, namıdiğer Raiden rolü için görüşmelerde bulunuyor. Ayrıca Wu Assassins'in yıldızı Lewis Tan, Mortal Kombat filminde rol alacak adaylardan bir diğeri. Ancak aktörün hangi rolde oynayacağı belirsizliğini koruyor.

Mortal Kombat filminin prodüksiyonu 2020'nin başlarında planlandığı için önümüzdeki aylarda kadroya yeni isimler katılmaya devam edecek. Simon McQuoid'in yöneteceği New Line Cinema'nın yeni filminin yapımcılığını James Wan üstlendi. Ayrıca Greg Russo senaryosunu yazdı.

Mortal Kombat filmi yeni uyarlamasıyla 5 Mart'ta 2021'de vizyona girecek. Film yılın ilerleyen zamanlarında Güney Avustralya'da çekilecek. Böylesine büyük bir sinema filmi bölge ekonomisi için büyük bir nimet ve yerel film ekibinin istihdamı canlandıracağı düşünülüyor. Film hakkında gelecek tüm haberlere buradan erişebilirsiniz.

Kaynak: Variety