Mortal Kombat 11'in ücretsiz hafta sonu denemesi başlıyor

Mortal Kombat 11'in ücretsiz hafta sonu denemesi başlıyor
Mortal Kombat 11 için 11 Ekim Cuma günü ücretsiz hafta sonu denemesi başlatılacak. Deneme süreci 14 Ekim Pazartesi günü sona erecek. Ücretsiz hafta sonu tam oyunda mevcut olan içeriklerin yanı sıra ekstra özellikleri de içerecek.Ücretsiz...

Mortal Kombat 11 için 11 Ekim Cuma günü ücretsiz hafta sonu denemesi başlatılacak. Deneme süreci 14 Ekim Pazartesi günü sona erecek. Ücretsiz hafta sonu tam oyunda mevcut olan içeriklerin yanı sıra ekstra özellikleri de içerecek.

Ücretsiz hafta sonu boyunca oyuncular Mortal Kombat 11'in Kombat Paketi karakterlerinin tamamına erişebilecekler. Yani dövüşçü kadrosunda Shang Tsung, Nightwolf ve Terminator T-800 de bulunacak. NetherRealm Studios, Mortal Kombat 11 Twitter hesabından deneme boyunca sunacakları içeriklerin tam listesini kısa bir tanıtım videosuyla paylaştı:

Fragmanın sonunda %40 indirim notu yer alıyor. Henüz hangi platformlarda indirime gireceği belli olmasa da, Mortal Kombat 11'i almayı düşünen oyuncular ücretsiz hafta sonu boyunca indirimden yararlanabilecekler. Bu süre zarfında mağazaları kontrol etmenizi öneririz.

NetherRealm daha önce Kombat Paketi için gelecek tüm karakterleri ve gelecekleri tarihleri duyurmuştu. Terminator'un gelmesiyle geriye üç karakter daha kaldı. Sindel Kasım sonunda çıkacak ve ardından Joker 28 Ocak'ta oyuna dahil olacak. Son olarak Spawn 17 Mart'ta arenaya girecek.

Mortal Kombat 11 şu anda PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One ve PC platformlarında oynanabilir.