Metal Gear Solid V'in gizli sonu, PS3 sürümünde açıldı

Metal Gear Solid V'in gizli sonu, PS3 sürümünde açıldı
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'in yayınlanmasından bu yana uzun zaman geçti ve oyuncular yıllar sonra oyundaki gizli sonu açmayı başardı. Bir YouTuber, oyunun PS3 sürümünde son nükleer savaş başlığı devre dışı bırakıldıktan...

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'in yayınlanmasından bu yana uzun zaman geçti ve oyuncular yıllar sonra oyundaki gizli sonu açmayı başardı. Bir YouTuber, oyunun PS3 sürümünde son nükleer savaş başlığı devre dışı bırakıldıktan sonra kilidi açılan sonu ortaya çıkardı.

Metal Gear Solid V, oyuncuların kaynak toplama ve üretim için bir veya daha fazla İleri Çalışma Üssü (F.O.B.s) oluşturma imkanına sahip olduğu çevrimiçi bir bileşenle geliştirildi. Bu üsleri yeni ekipman geliştirmek için kullanabilirsiniz, nihai seçeneklerden biri de nükleer silah geliştirme yeteneği.

Metal Gear Solid V'in gizli sonu nükleer silahsızlanmayla tetikleniyor

Metal Gear Solid V, nükleer

Oyuncular, oluşturdukları nükleer silahları kendi şartlarına göre yok etme yeteneğine sahip. Ayrıca zamanında durmazsanız diğer oyuncular, sizi silahsızlandırmak için herhangi bir zamanda üssünüze sızabiliyor. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'de nükleer silahlara sahip olmak son derece tehlikeli. Bununla birlikte oyundaki tüm nükleer silahları ortadan kaldırmak bu gizli sonu tetikliyor.

Konami tarafından da ortaya konulduğu gibi, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'in gizli sonunu açmak için ilgili platformlarda aşağıdaki koşulları karşılamanız gerekiyor:

  • Görev 31'i tamamlamış olmalısınız.
  • Nükleer silah sahibi olmamalı veya nükleer silah geliştirmemelisiniz. Stokta herhangi bir nükleer silahınız varsa, bunları sökmeniz gerekiyor.
  • Nükleer silahların yayılmasıyla ilgili belirli koşulların, oyun platformunuz için bölgesel sunucuda karşılanması gerekir (PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, PC (Steam)).
  • Bölgesel sunucuda konsolunuza veya platformunuza karşılık gelen tüm nükleer silahlar sökülmüş olmalı. Başka bir deyişle, platformunuzun sunucusundaki nükleer faaliyetler 0'a inmeli.

Özetlemek gerekirse; oyuncuların birlikte çalışarak ve bölgelerini nükleer silahlardan arındırması gerekiyor. Gizli son, aslında yeni bir bilgi değil ve Eylül 2015'te Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'in oyun dosyalarında keşfedilmişti. Böylece en azından PS3'te, görevin sonunda tamamlandığı görülüyor.

Metal Gear Solid V PS3 gizli son: