Medya uygulaması Plex, PlayStation 5'te kullanılabilecek

Medya uygulaması Plex, PlayStation 5'te kullanılabilecek
Sony geçtiğimiz günlerde PlayStation 5'te kullanıma sunulacak olan medya uygulamalarının listesini açıklamıştı. Listeye bir uygulama daha eklendi. PS5 kullanıcıları lansmandan itibaren medya merkezi ve akış uygulaması Plex hizmetine...

Sony geçtiğimiz günlerde PlayStation 5'te kullanıma sunulacak olan medya uygulamalarının listesini açıklamıştı. Listeye bir uygulama daha eklendi. PS5 kullanıcıları lansmandan itibaren medya merkezi ve akış uygulaması Plex hizmetine erişebilecek.

Bir Reddit kullanıcısı, Plex ile yaptığı görüşmeyi paylaştı ve medya uygulamasının Sony'nin yeni nesil konsolunda ilk günden itibaren kullanılabilir olacağını doğruladı. MReprogle adlı kullanıcı, şirkete PlayStation 5 için Plex uygulaması üzerinde çalışıp çalışmadığını sorduğunda olumlu cevap aldı.

Plex, PS5 medya uygulamaları arasına eklendi

playstation 5, ps5, uzaktan kumanda, media remote

PlayStation 5 lansmanında Plex'in yanı sıra Apple TV, Disney+, Netflix, Spotify, Twitch, Youtube erişilebilir olacak. Ayrıca Amazon Prime Video, MyCanal, Hulu ve Peacock dahil daha fazla uygulama yayınlanacak. Kullanıcılar uygulamalarda rahatça gezinmek ve eğlence deneyimini kontrol etmek için PS5 medya kumandasını kullanabilecek. Böylece müzik, medya ve oyun içerikleri arasında kolayca geçiş yapabilecekler.

Listeye daha fazla uygulama eklendikçe sizlere bildirmeye devam edeceğiz. PlayStation 5 hakkında tüm haber ve duyuruları buradan takip edebilirsiniz.