Spider-Man PS4 güncellemesi hata düzeltmelerine odaklanıyor

Spider-Man PS4 güncellemesi hata düzeltmelerine odaklanıyor
Marvel's Spider-Man'in yeni 1.15 güncellemesi yayınlandı ve çok sayıda hata düzeltmesi içeriyor. Yama yaklaşık 300 MB boyutunda ve çok fazla yer kaplamıyor.Oyuna en son The City That Never Sleeps DLC'sinin son bölümü Silver Linings...

Marvel's Spider-Man'in yeni 1.15 güncellemesi yayınlandı ve çok sayıda hata düzeltmesi içeriyor. Yama yaklaşık 300 MB boyutunda ve çok fazla yer kaplamıyor.

Oyuna en son The City That Never Sleeps DLC'sinin son bölümü Silver Linings yayınlanmıştı ve yeni yama o zamandan bu yana gelen en yeni güncelleme. Her ne kadar önemli bir yenilik içermeyen küçük bir güncelleme olsa da, Marvel's Spider-Man'in yayınlanmasının üzerinden aylar geçti ve şimdiye kadar görülen hataların ve iyileştirmelerin çoğunu sunuyor.

İşte Marvel's Spider-Man 1.15 güncellemesinin yama notları:

  • "Getting Deep" görevinde oyuncuların sürünerek dünyadan kaçabilecekleri bir sorun ele alındı.
  • Düşmanların Colexco binasından düşebilecekleri ve "Trust Issues" görevindeki ilerlemeyi engelleyerek öldükleri bir sorun ele alındı.
  • Hızlı seyahat etmenin, oyuncuların Hardy'nin çalınan eserini toplayabilmesini engelleyeceği bir sorun ele alındı.
  • Silver Linings hikaye paketindeki sanatın ana hikayede görünebileceği bir sorun ele alındı.
  • SUV'ların bir kez durmasıyla çarpışmasını engelleyen bir sorun ele alındı.
  • Spider-Man'in bir SUV'u durdurma girişiminde hataya girdiği ve hasar gördüğü bir sorun ele alındı.

Insomniac, kostümler, düzeltmeler ve DLC'ler de dahil olmak üzere oyunu güncelleme konusunda inanılmaz bir iş çıkarıyor. Şimdiye kadar 3 hikaye bölümü içeren The City That Never Sleeps yayınlandı: Turf Wars, The Heist ve Silver Lining. Marvel's Spider-Man'i sürekli destekleyen geliştirici başarılarının meyvelerini topladı. Oyun satışa sunulduğu ilk ay boyunca listelerin en üst sırasında kalmayı başardı.

PlayStation 4'e özel Marvel's Spider-Man'in 1.15 güncellemesini indirmeyi unutmayın. Oyun için gelecek haber ve güncellemeleri buradan takip edebilirsiniz.