Marvel's Iron Man VR'a yeni modlar ve silahlar geldi

Marvel's Iron Man VR'a yeni modlar ve silahlar geldi
Geliştirici Camouflaj, Marvel's Iron Man VR için 1.06 yamasını oyunculara sundu. Ücretsiz güncelleme, New Game Plus gibi oyun modları dahil olmak üzere yeni içerikler getirdi. Ayrıca çeşitli yaşam kalitesi iyileştirmeleri yapılırken,...

Geliştirici Camouflaj, Marvel's Iron Man VR için 1.06 yamasını oyunculara sundu. Ücretsiz güncelleme, New Game Plus gibi oyun modları dahil olmak üzere yeni içerikler getirdi. Ayrıca çeşitli yaşam kalitesi iyileştirmeleri yapılırken, ekstra silahlar ve zorluklar deneyime eklendi.

New Game Plus ve Ultimate zorluk seviyesi, Marvel's Iron Man VR'ın yeni oyun modları olarak geldi. İlk oyun modu artık çoğu oyunda yaygınlaştı ve oyuncuların macerayı daha önce kazandıkları tüm Araştırma Puanlarıyla ve Impulse Armor geliştirmeleriyle yeniden oynamalarına izin veriyor. Diğer yandan Yenilmez zorluğa katlananlar, daha zorlu Ultimate zorlukta kendilerini deneyebilecekler.

Marvel's Iron Man VR'a birçok yeni silah eklendi

Marvel's Iron Man VR

Marvel's Iron Man VR 1.06 Yaması, beraberinde dört yeni silah da getirdi. Continuous Beam Repulsor (Kesintisiz Işın Atıcı), kahramanın ışını bir seferde birkaç saniye boyunca kesintisiz atmasına izin veriyor. Skull, Revenant ve Wight drone'larına ait hardlight kalkanları, Iron Man'in yeni EM Charge Cannon silahıyla daha kolay aşılabilecek.

Oyuncuların yüksek sayıdaki düşman gruplarıyla savaşırken tek seferde birçoğunu imha edebileceği Micro Swarm, toplu imha silahı olarak geldi. Son olarak, Yerçekimi Bombası düşmanları kendine doğru çekerek Scatter Shot veya Anti-Armor Missile saldırıları için kolay hedef haline getiriyor.

Iron Man VR

Marvel's Iron Man VR 1.06 yamasıyla gelen yaşam kalitesi iyileştirmeleri, yükleme sürelerini iyileştiriyor ve oyuncuların sinematikleri atlamasına izin veriyor. İki Yan Görev de dünya menüsü aracılığıyla atlanabilir hale getirildi. "Skip Mission" (Görevi Atla) seçeneğine tıkladığınızda her biri tamamlandı olarak işaretleniyor. Yine de kupaları kazanabilmek için görevleri yapmak gerekiyor.

Marvel's Iron Man VR, PlayStation VR için Temmuz ayında piyasaya sürüldü ve incelemelerden olumlu puanlar aldı. Oyuna birçok yenilik getiren ücretsiz 1.06 güncellemesiyle ilgili detaylara buradan erişebilirsiniz.