Marvel's Avengers'ın yeni videosu, düşman grubu A.I.M.'i tanıtıyor

Marvel's Avengers'ın yeni videosu, düşman grubu A.I.M.'i tanıtıyor
Avengers, sonu gelmeyen kötü adamlarla savaşan bir ekip olarak tanınıyor. Thanos, Hydra, Skrulls, H.A.M.M.E.R. derken liste uzayıp gidiyor. Ancak Marvel's Avengers açık betasını oynayanlar, yakında çıkacak oyunun odak noktasının...

Avengers, sonu gelmeyen kötü adamlarla savaşan bir ekip olarak tanınıyor. Thanos, Hydra, Skrulls, H.A.M.M.E.R. derken liste uzayıp gidiyor. Ancak Marvel's Avengers açık betasını oynayanlar, yakında çıkacak oyunun odak noktasının A.I.M. olacağını biliyorlar.

Marvel'ın sıkı takipçileri, Avengers çizgi romanlarında yıllar boyunca görünen Advanced Idea Mechanics'i biliyorlar. A.I.M., aslında Marvel Sinematik Evreni'nde (MCU) Iron Man 3 filmindeki Aldrich Killian'ın başını çektiği suç örgütü. Marvel' Avengers'ın geliştiricisi Crystal Dynamics, A.I.M.'i bilmeyenlere yardımcı olmak için bir video paylaştı.

Avengers ekibinin oyundaki düşmanı A.I.M tanıtıldı

Avengers vs. AIM

Geliştiriciler, "A.I.M. kimdir?" başlıklı videoda oyunculara neyle karşı karşıya kalacakları konusunda bilgi vermek için A.I.M.'in hem tarihsel olarak çizgi romanlardaki hem de oyundaki arka planını anlatıyorlar. Crystal Dynamics'in sanat direktörü Jeff Adams, "İnsanların A.I.M. ile savaşmak istemesini istiyoruz. Ancak aynı zamanda AIM'i gerçekten de sevmenizi istiyoruz" diyor.

Oyuncuların Marvel's Avengers dünyasında oynarken çok çeşitli A.I.M tehditleriyle karşılaşacağı belirtiliyor. Ayrıca oyunda yer alan suç örgütüne ait çeşitli düşman türleri gösteriliyor. Eğer oyunu denemek istiyorsanız, betaya katılmak için hala şansınız var. Açık beta süreci şu anda PS4, Xbox One ve PC platformlarında devam ediyor.

Marvel's Avengers, 4 Eylül'de PS4, Xbox One, PC ve Stadia için tam sürüm olarak gelecek. Oyunu şimdiki nesil konsollar için satın alanlar, PlayStation 5 ve Xbox Series X sürümlerine ücretsiz yükseltebilecek. A.I.M. örgütünün tanıtıldığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.