Marvel's Avengers'ın DLC karakterleri benzersiz olacak

Marvel's Avengers'ın DLC karakterleri benzersiz olacak
Crystal Dynamics Marvel's Avengers'ı duyurduğundan bu yana lansman sonrası içerik geliştirme planlarını netleştirdi. Söz konusu içerik ücretsiz DLC karakterleri olarak açıklansa da hangi kahramanların ekleneceğiyle ilgili detaylar...

Crystal Dynamics Marvel's Avengers'ı duyurduğundan bu yana lansman sonrası içerik geliştirme planlarını netleştirdi. Söz konusu içerik ücretsiz DLC karakterleri olarak açıklansa da hangi kahramanların ekleneceğiyle ilgili detaylar henüz belirtilmedi. Peki yeni karakterler Marvel's Avengers'ın lansmanda sunulacak 5 karakterleri kadar detaylı olacaklar mı? Crystal Dynamics Studio Başkanı Scot Amos'a göre takipçiler bu konuda endişelenmemeliler. Oyuna gelecek her karakter tamamen benzersiz hissettirecek.

Amos, IGN ile yapılan röportajında durumu ele aldı. Geliştirme ekibi Kaptan Amerika, Hulk, Thor, Kara Dul veya Iron Man'a benzer bir karakter getirmek yerine her bir kahramanın kendi özelliklerine ve yeteneklerine sahip olmasını sağlamak istiyor:

"'Bu karakter böyle oynamalı.' diye hissettirmelerini bekliyoruz. Yani 'Ah, bu sadece X, Y, Z'nin yeniden yapılmış hali.' demek bizim için eğlenceli olmaz. Her farklı Avengers üyesi için pek çok benzersiz amacımız var ve sadece sınıf ve tarz olarak düşünmüyoruz. 'Bu kahraman ve karakter için harika olan nedir?' diyoruz."

Crystal Dynamics patron Marvel's Avengers kahramanlarının kendi oyun stillerine ek olarak, DLC kahramanlarının da kendi hikayeleriyle dahil olacaklarını ekledi:

"İsim vermeyeceğim ama ama kahraman 'Ah karakterden beklediğim şey bu' diye hissettirmeli. Çünkü var olanların üstüne geçirilmiş bir kostüm gibi hissettirmeye başlarsa hiç eğlenceli olmaz. Ancak birçok beceriye ve kendi benzersiz kahramanlıklarına ve kendi hikayelerine sahip olmalılar. Çünkü hatırlayın [yeni kahramanlar] dünyada yaptıkları şey için hikayeleriyle geliyorlar. Bu yüzden her bir kahramanın benzersiz hissettirdiğinden emin olmalıyız, hatta daha öncesinde lansmanda eklenenlerin de.

Şu anda Hawkeye ve Ant-Man bir dereceye kadar öne sürülse de stüdyo Marvel's Avengers'a lansman sonrasında hangi karakterlerin geleceği konusunda gizliliğini sürdürüyor. Ayrıca henüz kaç karakterin oyuna sonradan dahil olacağını bilmiyoruz. Çıkış tarihine yaklaştıkça bu detaylar da gün yüzüne çıkacaktır.

Crystal Dynamics geçtiğimiz haftalarda Kaptan Amerika ve Hulk'ın Marvel's Avengers karakter profillerini tanıtmıştı. Karakter profili tanıtımları kısa videolarla gösterildi ve kahraman bilgilerinden kostümüne, dövüş mekaniklerine kadar bazı detaylar ortaya koydu.

Marvel's Avengers 15 Mayıs 2020'de PS4, Xbox One ve PC platformlarına gelecek.