Marvel's Avengers'ın Beta Tarihleri Açıklandı

Marvel's Avengers'ın Beta Tarihleri Açıklandı
Crystal Dynamics, heyecanla beklenen yeni oyunu Marvel's Avengers için beta düzenleyeceğini aylar önce E3 2019'da açıklamıştı. Geliştirici, sonunda beta süreciyle ilgili detayları açıkladı ve oyuncuların dört gözle bekleyeceği...

Crystal Dynamics, heyecanla beklenen yeni oyunu Marvel's Avengers için beta düzenleyeceğini aylar önce E3 2019'da açıklamıştı. Geliştirici, sonunda beta süreciyle ilgili detayları açıkladı ve oyuncuların dört gözle bekleyeceği tarih belli oldu. Oyunun beta süreci kademeli olarak tüm platformlarda gerçekleşecek.

Marvel's Avengers Beta ilk olarak 7 Ağustos'ta PlayStation 4'te ön sipariş verenler için başlayacak. Beta süreci bir hafta sonra, 14 Ağustos'ta PC ve Xbox One'a taşınacak. Aynı gün tüm PS4 kullanıcıları için açık beta sürümü yayınlanacak. Son olarak 21 Ağustos'ta açık beta tüm platformlarda düzenlenecek.

Marvel's Avengers Beta, kapsamlı bir deneyim sunacak

Marvel's Avengers Iron Man

Yaratıcı Yönetmen Shaun Escayg'e göre oyuncular, betada Marvel's Avengers'ı kapsamlı şekilde deneyimleyebilecek ve beta süresince hikayeden bazı bölümleri ve kooperatif görevleri oynayabilecek. Ayrıca kahraman ve dünyada üzerindeki ilerlemelerin yanı sıra kooperatif War Zone ve Drop Zone görevlerini keşfedebilecek. Escayg, betanın oyunun sadece küçük bir parçası olduğunu söylüyor. Crystal Dynamics, Marvel's Avengers Beta hakkındaki detayları ikinci War Table yayını sırasında paylaşmayı planlıyor.

Crystal Dynamics, War Table sunumunu 29 Temmuz TSİ 20.00'da gerçekleştirmeyi planlıyor. Bu özel yayın, War Zones ve Drop Zones görevleri başta olmak üzere beta içeriğini daha detaylı olarak tanıtacak.

Marvel's Avengers Beta tarihleri:

  • 7 Ağustos - PlayStation 4 ön siparişleri için kapalı beta erişimi
  • 14 Ağustos - Xbox One ve PC ön siparişleri için kapalı beta erişimi / PlayStation 4 için açık beta erişimi
  • 21 Ağustos - Tüm platformlarda açık beta erişimi

Marvel's Avengers, 4 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için gelecek. Oyunu şimdiki nesil konsollar için satın alanlar, PlayStation 5 ve Xbox Series X piyasaya sürüldüğünde, yeni nesil versiyonlara ücretsiz yükseltebilecek.